Ο τουρκικός Τύπος για την επίσκεψη Μπαχτσελί στην Ελλάδα

16:23 28/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εκτενής είναι η κάλυψη που δίνουν οι τουρκικές εφημερίδες στην επίσκεψη του αρχηγού του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί στη Δυτική Θράκη.

Η «Ζαμάν» με τίτλο «Ο Μπαχτσελί σε 5νθήμερη περιοδεία στα Βαλκάνια», γράφει η επίσκεψη Μπαχτσελί εξόργισε ακραίες εθνικιστικές ομάδες στην Ελλάδα, οι οποίες σε διάφορες ιστοσελίδες ανάρτησαν απειλητικά και υβριστικά μηνύματα. Γράφει ακόμη ότι η ελληνική Αστυνομία έλαβε δρακόντεια μέτρα ασφάλειας.

Χθες

ο κ. Μπαχτσελί επισκέφθηκε χωριό στην Αλεξανδρούπολη στο οποίο διαμένουν πολλοί μουσουλμάνοι, την Κομοτηνή και την Ξάνθη, ενώ σήμερα αναμενόταν να μεταβεί σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη.

Η «Γενί Σαφάκ» γράφει ότι τον Μπαχτσελί υποδέχθηκαν οπαδοί του κόμματος στην συνοριακή είσοδο Παζάρκουλε και έγινε δεκτός με λουλούδια σε χωριό στην Αλεξανδρούπολη.

Στο θέμα αναφέρονται επίσης η «Τακβίμ», η «Σαμπάχ» και η «Χουριέτ», που φιλοξενούν τις δηλώσεις του Μπαχτσελί στους μουσουλμάνους στην Αλεξανδρούπολη.

H «Χαμπερτουρκ» στεγάζει το δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η επίσκεψη που εξόργισε τους Ελληνες ρατσιστές».

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η «Τουρκιγιέ» με τον τίτλο « Δεν είστε μόνοι», ενώ η «Βατάν» έχει τίτλο «Ο Μπαχτσελί συναντήθηκε με τους ομογενείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα