Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντάται αύριο στην Αθήνα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης

19:27 3/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Από τις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε στην 4η Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Αφρικής, έφτασε το απόγευμα σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, και αύριο όλη μέρα θα έχει μια σειρά από επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης (πλην Χρυσής Αυγής),

τους οποίους και θα ενημερώσει ενδελεχώς, όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης, για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.


Κάποια ώρα της ημέρας, που δεν έχει ακόμα καθοριστεί, θα ενημερώσει και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με τον οποίο όμως θα βρεθεί στις 11 πμ σε Πλατεία πίσω από το ξενοδοχείο Χίλτον, στην Αθήνα, όπου θα τελέσουν από κοινού τα αποκαλυπτήρια Μνημείου Ηρώων της ΕΟΚΑ.

Ο κ. Αναστασιάδης θα δει αύριο κατά σειράν τον Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ), τον Δημήτρη Κουτσούμπα, Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), τον Φώτη Κουβέλη, Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), και τον Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ).
Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν στη σουίτα του ξενοδοχείου στο οποίο έχει καταλύσει από σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα