Ο Κ.Γιωρκάτζης ‘αναλαμβάνει’ την πρωτεύουσα – ‘Θα δουλέψω σκληρά για μια περήφανη Λευκωσία’

22:06 18/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Σκληρά δεσμεύθηκε να δουλέψει o νικητής των εκλογών για το Δήμο της πρωτεύουσας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, για να κάνει τη Λευκωσία, όπως είπε, περήφανη, καλώντας όλους τους δημότες, όσοι τον ψήφισαν αλλά και όσοι δεν τον ψήφισαν να συνδράμουν στην προσπάθειά του.

Στην πρώτη επίσημη δήλωση απόψε, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο επιτελείο ο κ. Γιωρκάτζης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ”μπορούμε να αντιστρέψουμε την αρνητική πορεία της πόλης μας”. Είμαι σίγουρος, είπε, ”ότι μπορούμε να κάνουμε τη Λευκωσία περήφανη, με ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό, με μια σοβαρή

και υπεύθυνη οικονομική διαχείριση, με τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα και αξιοποίηση της ΕΕ, με αρμονική σχέση με το Δημοτικό Συμβούλιο και μαζί με τους πολίτες”.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, συνέχισε, «θέλω να προσκαλέσω τους δημότες που με ψήφισαν αλλά και τους δημότες που δεν με ψήφισαν”.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά σε όλους όσοι επέλεξαν την αποχή, λέγοντας ότι ”θέλω επίσης να προσκαλέσω αυτούς που απείχαν για να διαπιστώσουν στην πράξη ότι όσα δεν μας αρέσουν δεν αλλάζουν, φίλοι μου, με την αποχή, αλλά με τη δράση και τη συμμετοχή”.

”Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του Δήμου Λευκωσίας, δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά, σκληρά για μια Λευκωσία ανταγωνιστική, λειτουργική, καθαρή, φιλική προς τους πολίτες της και ελκυστική προς τους επισκέπτες της”, είπε ο κ. Γιωρκάτζης. Μια Λευκωσία, πρόσθεσε, ”που θα μας ενθουσιάζει και θα μας αντιπροσωπεύει”.

”Θα δουλέψω σκληρά για μια περήφανη Λευκωσία”, πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος προς τους Λευκωσιάτες, τους ευχαρίστησε ”για την εμπιστοσύνη σας, για την ξεκάθαρη υποστήριξη στο όραμα και τις προτάσεις μας”. Σας ευχαριστώ, είπε, ”για την απόφασή σας να δουλέψουμε μαζί για να αλλάξουμε τη Λευκωσία”.

Συγχάρηκε επίσης τη νυν Δήμαρχο Λευκωσίας Ελένη Μαύρου και τον Κωνσταντίνο Καντούνα ”για το δημόσιο διάλογο που αναπτύχθηκε όλο αυτό τον καιρό”, προσθέτοντας ότι ”τον βρήκε εξαιρετικά εποικοδομητικό”. Θεωρώ, είπε, ”ότι και οι δύο μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για να αλλάξουμε την πόλη μας”.

Ο κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε και τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΕΥΡΩΚΟ τα οποία στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Ευχαριστώ, ανέφερε επίσης, ”όλα τα οργανωμένα σύνολα, αλλά ευχαριστώ τους δημότες πάνω απ’ όλα που στήριξαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου”.

”Είμαι βέβαιος ότι με τον ίδιο αποφασιστικό τρόπο θα υποστηρίξουν και τις διεκδικήσεις μας για να έχει επιτέλους η Λευκωσία ως πρωτεύουσα αυτά που δικαιούται”.

Ο κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε και τις εκατοντάδες, όπως είπε, των εθελοντών και τους συνεργάτες του για τη σκληρή τους δουλειά.

”Η βοήθεια τους ήταν πραγματικά ανεκτίμητη”, είπε, διαβεβαιώνοντας ότι ”θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να σας δικαιώσω”.

Ευχαρίστησε τέλος τη γυναίκα του Ελένη, τα παιδιά του και όλη την οικογένεια του ”για τη συμπαράσταση και την ανοχή” τους, όπως ανέφερε.

Keywords
Αναζητήσεις
περήφανη λευκωσία, κωνσταντίνος γιωρκάτζης perifani lefkosia
Τυχαία Θέματα