Αστυνομία: Χωρίς προβλήματα έληξε η εκλογική διαδικασία

20:06 18/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίχθηκε η εκλογική διαδικασία, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το κλείσιμο των καλπών, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός.

Δήλωσε ότι υπήρξαν κάποια μικροπεριστατικά τα οποία αντιμετωπίστηκαν με την παρέμβαση των κατά τόπους Εφόρων Εκλογής και της Αστυνομίας. Εξαίρεση αποτέλεσε μια περίπτωση στη Λάρνακα όπου, όπως ανέφερε, υπήρξε καταγγελία από το σύζυγο ηλικιωμένης γυναίκας ότι ο προεδρεύων του εκλογικού κέντρου και η υπάλληλος που την συνόδευσε

δεν επέλεξαν τον υποψήφιο της αρεσκείας της.

Ο κ. Κατσουνωτός συμπλήρωσε ότι υπάρχει και ισχυρισμός από τον προεδρεύοντα και την υπάλληλο του εκλογικού κέντρου ότι η τοποθέτηση του σταυρού έγινε από την ψηφοφόρο, χωρίς υπόδειξη ή παρέμβαση και είπε ότι το ζήτημα διερευνάται.

Είπε επίσης ότι τα μέλη της Αστυνομίας παραμένουν αυτή τη στιγμή στους χώρους καταμέτρησης των ψηφοδελτίων και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα παραλάβουν τις κάλπες για να φυλαχθούν στις Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Ανέφερε τέλος ότι τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας θα συνεχίσουν να υφίστανται στις επαρχιακές διοικήσεις, όπου θα καταλήγουν τα αποτελέσματα από τη διαλογή των ψήφων, καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου βρίσκονται ο Γενικός Εφορος Εκλογών και η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα