Ο ελληνικός λαός αξίζει το σεβασμό όλων απαντά ο Τσιόδρας στη Λαγκάρντ

20:32 29/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη θέση ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει βαρύτατες θυσίες τα προηγούμενα χρόνια και αξίζει τον απαιτούμενο σεβασμό όλων, εξέφρασε ο Εκπρόσωπος της υπηρεσιακής κυβέρνησης, της Ελλάδας, Δημήτρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην Αθήνα, απαντώντας στις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ περί μηδενικής συμπόνιας προς τον ελληνικό λαό.

Απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας

από το ευρώ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε παραπέμποντας στα συμπεράσματα της άτυπης Συνόδου Κορυφής, κατά την οποία οι Ευρωπαίοι εταίροι δήλωσαν ότι θέλουν την Ελλάδα στη ευρωζώνη.

Ο κ. Τσιόδρας επανέλαβε τον υπηρεσιακό χαρακτήρα της παρούσας ελληνικής κυβέρνησης, τονίζοντας ότι έχει συγκεκριμένο πλαίσιο και ρόλο, για να χειριστεί τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν και να διεξάγει ομαλά τις εκλογές.

Απαντώντας σε ερώτηση για την έλλειψη των ταμειακών αποθεμάτων του κράτους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε ότι «λαμβάνονται όλα τα μέτρα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα», αναφέροντας ότι αυτά αφορούν τη συγκράτηση και μείωση των δαπανών και την αύξηση των εσόδων και σημείωσε ότι «γι’ αυτό και ο υπηρεσιακός Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζαννιάς, θα έχει συνάντηση με στελέχη Εφοριών και Τελωνείων για την αύξηση των εσόδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα