Ο Δώνης στην Τούμπα και ο Γόντικας…τούμπα!

Ο “αρραβώνας” του Δώνη με τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει πως το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ, είναι πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Δημήτρης Γόντικας ήθελε τον Δώνη στην Παιανία και, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν αρχικά συμφωνήσει, στην περίπτωση που ο Φερέιρα έφευγε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δώνης δεν είχε πρόβλημα να έρθει στο τριφύλλι και χωρίς αδειοδότηση, αυτός όμως που είχε πρόβλημα ήταυ ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εδώ και

καιρό είχε ψηφίσει…αυτοδυναμία με Ζεσουάλντο Φερέιρα!

Ο Mr. ΣΚΑΪ, δεν είναι χαζός που κάθε πρωί…τιτιβίζει ασταμάτητα, στο twitter!

Aυτό που κάνει στην ουσία ο Γιάννης Αλαφούζος είναι να πιάνει καθημερινά τον παλμό του Παναθηναϊκού κόσμου και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει από καιρό εκφραστεί υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου.

Οσο και αν προσπάθησε ο Γόντικας να πείσει τον Αλαφούζο (όπως ανέφεραν κάποια δημοσιεύματα), ο Αλαφούζος ήταν ανένδοτος ξέροντας πως έχει “πίσω” του, την στήριξη των οπαδών του τριφυλλιού.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, έχει πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς των “πράσινων” και είναι γεγονός πως χωρίς την υποστήριξη του κόσμου, το σχέδιο για “σωματείο λαϊκής βάσης”, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη του, αυτό που του είπαν οι φίλο του “τριφυλλιού” πως «το πρώτο που έπρεπε να κάνει πριν ξεκινήσει τις διαδικασίες για το “σωματείο”, ήταν να μιλήσει μαζί τους»!

Δεν έκανε ο Αλαφούζος το “λάθος’ στο οποίο υπέπεσε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, που ενώ ήθελε να πάρει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, δεν έκανε μία προσπάθεια να εξηγήσει στους φίλους του τριφυλλιού το πλάνο του, αντίθετα,, η ενημέρωση για τα σχέδια του Μαυροκουκουλάκη, “διέρρεε” μέσω του Τύπου!

Ο Αλαφούζος δεν έπεσε στην ίδια παγίδα, συνειδητοποίησε εξαρχής τη δυναμική των “πράσινων” οπαδών και την αγάπη τους για τον ιστορικό σύλλογο και γι αυτό και κάθε μέρα, συζητά μαζί τους στο twitter, εξηγώντας το πλάνο σωτηρίας της ομάδας.

Ε λοιπόν, ο Δώνης δεν “χωρούσε” στο πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου, γιατί, αν μη τι άλλο, ο Αλαφούζος δεν ήθελε να γίνει εχθρός του Παναθηναϊκού κόσμου!

Ο Δώνης, που είναι πανέξυπνος άνθρωπος, πήρε από νωρίς το μήνυμα και έβαλε μία διορία στον Παναθηναϊκό, πρώτα να τακτοποιήσει το θέμα της αδειοδότησης και μετά να (ξανα)συζητήσουν το θέμα της πρόσληψής του, στην Παιανία.

Πιθανότατα ο Δώνης δεν τον απασχολούσε τόσο η αδειοδότηση (γράψαμε και επιμένουμε πως ο Ελληνας τεχνικός θα πήγαινε στην Παιανία και χωρίς αδειοδότηση), όσο το να πειστεί ο Αλαφούζος.

Ο Αλαφούζος από την πλευρά του ήταν ανένδοτος καθώς επιμένει στον Φερέιρα, οπότε το θέμα ήταν λήξαν!

Τι έπαθε τώρα ο Γόντικας;

Εγινε ο ‘κακός της υπόθεσης” και μάλιστα φαίνεται πως ένα χρόν μετά το “φιάσκο Βρύζα”, ο Γόντικας ηττάται για δεύτερη φορά και μάλιστα με “υπαίτιο” και πάλι τον Ζήση Βρύζα.

Είναι όμως τα πράγματα έτσι, όπως φαίνονται”;

Το λάθος του Γόντικα είναι, καταρχάς, πως δεν έχει βάλει κάποιον που να συζητά με τους υποψήφιους προπονητές, τεχ

Keywords
Τυχαία Θέματα