Ν.Γερμανού:«Στη φαντασίωση των blogs, είμαι η γυναίκα που παίρνει το λυκόπουλο από το χέρι, από την κατασκήνωση»

12:03 9/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τις γυναίκες που δε φοβούνται να ζήσουν, όπως δε φοβούνται να μιλήσουν με ειλικρίνεια στις συνεντεύξεις τους…

Η παρουσιάστρια που πλέον ανήκει στο δυναμικό του Ant1 και μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για το νέο της ξεκίνημα και για τον έρωτα που ζει αυτήν την περίοδο στο πλευρό του ηθοποιού, Μάνου Ιωάννου.

«Θέλω όσο τίποτα αυτή η νέα

αρχή να μου φέρει την αποδοχή του κόσμου. Δεν πρόκειται για ανασφάλεια, για επιβεβαίωση, αλλά για λαχτάρα για δικαίωση», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού σχετικά με το τι εύχεται για τη νέα της αρχή. Η παρουσιάστρια μάλιστα πρόσθεσε: «Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν έχει σημασία αν ξέρεις να παίζεις καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης, αλλά αν ο κόσμος σε θεωρεί δικό του παίχτη».

Το νέο της επαγγελματικό βήμα συνδυάζεται χρονικά και με το νέο σύντροφο που έχει στο πλευρό της. Η σχέση τους έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως λόγω της διαφοράς ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά τους. Μιλώντας στο Hello όμως η Ναταλία Γερμανού δίνει τη δική της απάντηση: «Χωρίς να θέλω να κάνω την αγία, δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου ανήθικη, παρόλο που έχω ζήσει και ζω όπως γουστάρω. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση από οικονομικό συμφέρον, δεν έκανα ποτέ σχέση με εργοδότη μου, δεν μπήκα ποτέ ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι για να το χωρίσω. Για μένα, αυτά είναι ανηθικότητες. Όχι το να είσαι με ένα νεότερο σου άντρα επειδή το θέλετε και οι δυο χωρίς να βλάπτετε κάποιον από το περιβάλλον σας». Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Οι περισσότερες σχέσεις μου, ήταν με συνομήλικους ή μεγαλύτερους άνδρες. Στη φαντασίωση των blogs, είμαι η γυναίκα που παίρνει το λυκόπουλο από το χέρι, από την κατασκήνωση. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί τους κάνω τόσο μεγάλο κλικ όταν δεν είμαι το μοναδικό cougar στην ελληνική πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα