Νέες Επιτροπές του ΔΣ και και της Εκτελεστικής Διεύθυνσης, ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου

18:30 14/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τέσσερις νέες επιτροπές που θα αποτελούνται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της Τράπεζας Κύπρου αλλά και δύο νέες επιτροπές που θα απαρτίζονται από άτομα της Εκτελεστικής Διεύθυνσης της Τράπεζας, ανακοίνωσε σήμερα το Συγκρότημα της Τράπεζας

Κύπρου.

Οι τέσσερις νέες επιτροπές του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου είναι οι Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνίας, Ανακεφαλαιοποίησης και η (Συμβουλευτική) Επιτροπή Αναδιάρθωσης. Οι επιτροπές αυτές προστίθενται στις ήδη υφιστάμενες επιτροπές του ΔΣ που είναι οι Απολαβών, Αποζημίωσης, Κινδύνου και Ελέγχου.

Επίσης, το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου ανακοίνωσε δύο νέες Επιτροπές που θα απαρτίζονται από άτομα της Εκτελεστικής Διεύθυνσης της Τράπεζας.

Οι Επιτροπές αυτές είναι οι Αναδιάρθρωσης και Βελτίωσης των στοιχείων Ενεργητικού, οι οποίες προστίθεται στις υφιστάμενες Επιτροπές της Εκτελεστικής Διεύθυνσης που είναι η Επιτροπή Ενεργητικού και Παθητικού και η Ανώτατη Εκτελεστική Επιτροπή Πιστοδοτήσεων (Δανειοδοτήσεων).

Επιπλέον, η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας Διεύθυνσης της Τράπεζας με την ονομασία Credit Sanctioning που αφορά εγκρίσεις μεγάλων δανείων. Η νέα διεύθυνση προστίθεται στις υφιστάμενες δέκα διευθύνσεις της Τράπεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα