Να ενσωματωθούν τα κίνητρα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος στο Τοπικό Σχεδίο ζητά ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς

17:52 16/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, Άγγελος Οδυσσέως, καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, όπως τα κίνητρα που έχουν εξαγγελθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο του Τοπικού Σχεδίου.

Ο κ. Οδυσσέως, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της τοπικής αρχής, λόγω του ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και δημοσιευθεί η εκπόνηση του «Τοπικού σχεδίου κόλπου Χρυσοχούς», αλλά έχει ολοκληρωθεί, η σχετική διαδικασία από το Πολεοδομικό Συμβούλιο και οι τελικές του εισηγήσεις έχουν σταλεί ή θα σταλούν σύντομα ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών, ζητεί όπως τα κίνητρα που έχουν

εξαγγελθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο του Τοπικού Σχεδίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο μας, προστίθεται στην ανακοίνωση, και τις τραγικές συνέπειες της σε κάθε τομέα ανάπτυξης της χώρας μας αναμένουμε ότι θα ενσωματωθούν τα κίνητρα που έχουν εξαγγελθεί ώστε να προσελκύσουν νέες επενδύσεις που θα τονώσουν την οικονομία της χώρας μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση της τοπικής οικονομίας στην ευρύτερη περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς .

Αυτό, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα αμβλύνει το οξύ πρόβλημα ανεργίας που στη περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα