Μενεγάκη – Λάτσιος: Έπαιξαν… ΜΠΟΥΝΙΕΣ! Όλοι οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ!

11:23 5/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Με πούλησες! Δεν σεβάστηκες τα παιδιά μας». Διάλογοι φωτιά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που όλοι το θεωρούσαν το πιο αγαπημένο της ελληνικής showbiz. Κουβέντες βαριές που «εκτοξεύονται» και από τον Γιάννη Λάτσιο και από την Ελένη Μενεγάκη, δείχνοντας ότι το χάσμα ανάμεσά τους είναι αγεφύρωτο.

Το «Yes!» πρώτο είχε αποκαλύψει την αγωγή του Λάτσιου που ζητούσε από την πρώην σύζυγό του το ποσό των 1.600.000 ευρώ. Πρώτο

επίσης είχε δημοσιεύσει την αγωγή-απάντηση της Ελένης που υποστήριζε ότι δεν πρέπει να δώσει ούτε ευρώ στον Γιάννη, όπως και τη δεύτερη αγωγή που σκέφτεται να υποβάλει ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1. Τι έγινε όμως και οι δυο τους είναι πλέον στα χαρακώματα και δεν υπάρχει -τη δεδομένη χρονική στιγμή- περιθώριο για να βρεθεί κάποια συναινετική λύση; Το «Yes!» έχει την απάντηση και σε αυτό το ερώτημα. Αποκαλύπτει το μυστικό ραντεβού ανάμεσα στον Λάτσιο και στη Μενεγάκη -όπως αναφέρεται και στις αγωγές των δυο τους- το οποίο εξελίχθηκε σε άγριο καβγά. Οι πολύ βαριές κουβέντες που ειπώθηκαν εκατέρωθεν σήμαναν και το γκρέμισμα οποιασδήποτε γέφυρας είχε στηθεί προκειμένου να τα βρουν μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων. Ένα ραντεβού στο οποίο ο ένας κατηγόρησε τον άλλον για δόλο και ότι δεν σεβάστηκε την ψυχική υγεία των παιδιών τους. «Περίμενα να απαντήσεις στην πρότασή μου κι εσύ δεν είπες τίποτα. Με πούλησες» ωρυόταν η Ελένη. «Εγώ σε πούλησα ή εσύ; Η πρότασή σου ήταν για γέλια», απαντούσε έξαλλος ο Γιάννης.

Ιδιωτικό συμφωνητικό
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο ξεκίνημα του 2013 τίποτα δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Διατηρούσαν ακόμη καλές σχέσεις και ήθελαν η οποιαδήποτε διαφορά τους να γεφυρωθεί μακριά από τα δικαστήρια. Μάλιστα είχαν βρεθεί ένα μόνο βήμα πριν από την οριστική συμφωνία. Όπως υποστηρίζει στην αγωγή του ο Λάτσιος, είχε συνταχθεί ακόμη και ιδιωτικό συμφωνητικό αλλά η Ελένη εντελώς ξαφνικά έκανε πίσω, αφού το βράδυ της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. ειδοποίησε ότι δεν δέχεται να το υπογράψει. Ο Λάτσιος εξοργίστηκε. Θεώρησε ότι η Ελένη τον πούλησε αφού την επόμενη μέρα έληγε η διορία και δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα. Επιχείρησε να μιλήσει τηλεφωνικά με τη Μενεγάκη, για να μάθει γιατί δεν υπέγραψε, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό κι έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να καταθέσουν την αγωγή την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 11 Φεβρουαρίου.
Αυτό ήταν το πρώτο δείγμα του τι θα επακολουθούσε. Οι σχέσεις τους είχαν πλέον «παγώσει» και η συνεννόηση γινόταν μόνο μέσω των δικηγόρων. Λίγο πριν από το καλοκαίρι ξεκίνησε νέος γύρος συζητήσεων, αλλά κανείς από τους δύο δεν έδωσε το «παρών» σε αυτές. Η Ελένη αποφασίζει στη συνέχεια να αλλάξει δικηγόρο. Νέος κύκλος επαφών, με την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης να πλησιάζει χωρίς αποτέλεσμα.

Το μοιραίο ραντεβού
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2013 οι δύο πλευρές βρίσκονται στο δικαστήριο για την αγωγή του Λάτσιου, αλλά αποφασίζουν από κοινού την αναβολή της εκδίκασης για τις 16 Δεκεμβρίου, δείχνοντας ότι κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για να τα βρουν εξωδικαστικά. Και αυτό φάνηκε ακόμη περισσότερο δύο ημέρες αργότερα, όταν οι δικηγόροι τους συναντώνται και -σύμφωνα με την αγωγή του Λάτσιου- η πλευρά της Ελένης δεσμεύεται ότι μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα καταθέσει την πρότασή της. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Τελικά στις αρχές Νοεμβρίου η Μενεγάκη καταθέτει την πρότασή της και ορίζεται ραντεβού στις 5 Νοεμβρίου. Φως στο σκοτεινό τούνελ; Δυστυχώς όχι, γιατί αυτό το μοιραίο ραντεβού έμελλε να φέρει και την οριστική ρήξη, αφού το ζευγάρι «έπαιξε μπουνιές» και ειπώθηκαν λόγια βαριά.
Είναι η πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο που η Ελένη και ο Γιάννης θα έρθουν face to face. Όλα είναι έτοιμα, όμως ο Λάτσιος -σύμφωνα με την αγωγή της Μενεγάκη- την τελευταία στιγμή δηλώνει ότι δεν θα πάει στο ραντεβού. Η παρουσιάστρια βγαίνει από τα ρούχα της και δεν πηγαίνει ούτε εκείνη στο ραντεβού. Είναι η σειρά της να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρώην σύζυγό της, αλλά ούτε αυτή η συζήτηση βγάζει πουθενά, ενώ η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Η Μενεγάκη θεωρεί ότι ο πρώην άντρας της είχε δόλο και την αιφνιδίασε με την απόφασή του να γίνει κανονικά η δίκη, την ώρα που ο Λάτσιος υποστηρίζει ότι δεν είχε να πει τίποτα περισσότερο στην Ελένη μετά την πρόταση που έκανε η τελευταία. «Δεν έπρεπε να μου πεις αν δέχεσαι ή όχι την πρόταση;», του φώναζε. «Τι περίμενες να απαντήσω έπειτα από αυτά που μου πρότεινες; Η δίκη θα γίνει κανονικά», της απάντησε.

«Δεν έδωσε καμία απάντηση στην πρότασή μου. Εντελώς ξαφνικά κι ενώ είχαμε αποφασίσει να βρεθεί εξωδικαστική λύση για να προστατεύσουμε την ψυχική υγεία των παιδιών μας, εκείνος έδωσε εντολή να προχωρήσει η αγωγή του χωρίς να με ενημερώσει καθόλου για να μην προλάβω τις προθεσμίες. Η συμπεριφορά του ήταν δόλια», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγωγή η Ελένη. «Δεν είχα να απαντήσω τίποτα, αφού η πρότασή της δεν είχε καμία διαφορά από τις προηγούμενες που είχαν απορριφθεί. Δεν είπε τίποτα καινούριο και δεν με ικανοποιούσε. Έπρεπε να περιμένει ότι θα εκδικαζόταν η υπόθεση. Μίλησε για την ψυχική υγεία των παιδιών μας, ενώ εκείνη με την πρότασή της μετακυλούσε το βάρος της αντιδικίας προς τα παιδιά μας. Δεν μπορούσα ηθικά να αποδεχθώ την πρότασή της», απάντησε ο Λάτσιος στη δική του αγωγή.

Από τότε το γυαλί όχι μόνο ράγισε, αλλά έσπασε. Οποιαδήποτε προσπάθεια συμβιβασμού τελείωσε εκείνο το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου και από τότε μιλούν μόνο οι… αγωγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα