Τα φώτα στη Λιβαδειά

Ματς παραμονής για Λεβαδειακό και Απόλλων Σμύρνης με την Βέροια να ψάχνει βαθμούς σωτηρίας στην Κρήτη και την Ξάνθη να φιλοξενεί τον ΠΑΣ.

Αρκετές μάχες στο... μέτωπο της ουράς της βαθμολογίας περιλαμβάνει το μενού της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα στις 17.15 ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Απόλλων Σμύρνης με τον στόχο των δύο ομάδων να μην είναι άλλος από την παραμονή στην

κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα βρίσκονται στους 23 βαθμούς, δύο δηλαδή πάνω από την ομάδα του Λόρις Σάντσες που έχει 21 και είναι στην 16η θέση.

Την ίδια ώρα (17.15) ο Ατρόμητος παίζει με την Καλλονή που μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχει μπει σε μπελάδες καθώς απέχει από την επικίνδυνη ζώνη μόλις πέντε βαθμούς, ενώ το ματς στο Περιστέρι είναι ένα από τα πιο δύσκολα της σεζόν απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και έχει μειώσει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους πέντε βαθμούς. Σπουδαίο ματς και στην Ξάνθη με την ομάδα του Ράινερ Μάουρερ να φιλοξενεί στις 15.00 τον ανεβασμένο ΠΑΣ Γιάννενα με τους δύο αντιπάλους να ισοβαθμούν στην 10η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Εκτός από τον αγώνα της Ξάνθης στις 15.00 ο Εργοτέλης παίζει με την Βέροια, η οποία αυτοκτόνησε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και πλέον από την προτελευταία θέση με 19 βαθμούς τρέχει να προλάβει τους από πάνω. Όσο για τους Κρητικούς δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τίποτα με τους 24 βαθμούς και εκμεταλλευόμενοι την έδρα θα επιδιώξουν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η ευχάριστη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος που δεν είναι άλλος από τον Πανθρακικό, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς παίζει με τον Πλατανιά (17.15), ο οποίος “καίγεται” για βαθμούς καθώς παρά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις ένα πόντο πάνω από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα