Μαζική εκστρατεία καθαριότητας ξεκινά ο Δήμος Κ. Πολεμιδιών

17:33 24/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η υγεία και η καθαριότητα είναι και πρέπει να είναι υπόθεση όλων, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, ο οποίος ενημερώνει το κοινό για την έναρξη νέας εκστρατείας καθαριότητας, με στόχο ένα καθαρό, όμορφο και υγιεινό περιβάλλον.

Καλώντας τους δημότες να ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν στο στόχο αυτό, ο Δήμος αναφέρει πως η νέα μαζική εκστρατεία για την υγεία και το καθαρό περιβάλλον, θα περιλαμβάνει καταγραφή των σκύλων από σπίτι σε σπίτι, σύμφωνα με τον Περί

Σκύλων Νόμο, καθαρισμό πεζοδρομίων από άχρηστα υλικά και καθαρισμό ανοικτών χώρων από εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα, υλικά οικοδομής ή άλλες παρανομίες.

Επίσης, συνεχίζει θα ληφθούν μέτρα για συμμόρφωση με τον Περί Οδών και Οικοδομών Νόμο και τονίζεται πως απαγορεύεται αυστηρά κάθε παράνομη ανέγερση ή επέκταση υποστατικών ή τοίχων και κάθε απόρριψη άχρηστων αντικειμένων ή σκουπιδιών σε ανοικτούς χώρους.

Ιδιαίτερης σημασίας θεωρείται επίσης η η εκτενής καθαριότητα που προγραμματίζεται να γίνει το ερχόμενο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, στην κτηνοτροφική περιοχή, από ομάδα εθελοντών από το Αγρόκτημα Αριστοδήμου μαζί με τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα