Κενεβέζος: Να σεβαστούμε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

14:20 12/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

«Οι ώρες, οι μέρες θα δείξουν ποιοι από εμάς επέλεξαν να εκδώσουν ανακοινώσεις και αποφάσεις σε σχέση με την παρουσία τους στο ΔΗΚΟ στη βάση της καρέκλας ή του θρόνου που επιλέγουν να διεκδικήσουν», δήλωσε ο τελών υπό παραίτηση Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος.

Εξερχόμενος του Προεδρικού μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Υπουργικού και κληθείς να σχολιάσει τις αιχμές από το ΔΗΚΟ για προσωπικές φιλοδοξίες των Υπουργών

του κόμματος, ο κ. Κενεβέζος είπε ότι ο καθένας μπορεί να έχει προσωπικές φιλοδοξίες, και αυτό αφορά και αυτούς οι οποίοι επικρίνουν τους υπόλοιπους για προσωπικές φιλοδοξίες.

«Το σημαντικό είναι αυτός που έχει προσωπικές φιλοδοξίες να τις συνδυάζει με τις κοινές στοχεύσεις, και ειδικά οι πολιτικοί με τις στοχεύσεις που αφορούν τον τόπο, και αυτό είναι το σημαντικό ερώτημα», είπε.

Ως εκ τούτου, συνέχισε, «αυτοί που από το κόμμα μου, από το ΔΗΚΟ, από το οποίο έχω αναστείλει την ενεργό συμμετοχή για τους λόγους που σαφώς και με πολύ διακριτό τρόπο έχω τοποθετήσει στην ανακοίνωσή μου προχθές, και δη ο Πρόεδρος του κόμματος αναφέρει και γίνεται και αναφορά και από την Εκπρόσωπο Τύπου, για καρέκλες, νομίζω ότι λίγος σεβασμός σε πρόσωπα και ανθρώπους με τους οποίους κάποιοι ανδρώθηκαν πολιτικά ή μετά από αυτούς ανδρώθηκαν πολιτικά, αρμόζει».

«Έχουμε διανύσει όλοι μια πορεία και νομίζω ο σεβασμός του καθενός προς τον άλλο είναι ότι καλύτερο και δη ο σεβασμός προς την αντίθετη άποψη. Οι ώρες, οι μέρες θα δείξουν ποιοι από εμάς επέλεξαν να εκδώσουν ανακοινώσεις και αποφάσεις σε σχέση με την παρουσία τους στο ΔΗΚΟ στη βάση της καρέκλας ή του θρόνου που επιλέγουν να διεκδικήσουν», είπε.

Ερωτηθείς για τις αποφάσεις του Προέδρου για τον ανασχηματισμό, ο κ. Κενεβέζος κάλεσε όλους να σεβαστούν τη διαδικασία «και πολύ περισσότερο όλοι μας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα