Αλλαγές στο Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου

Αλλαγές έγιναν σήμερα στο Προεδρικό την ώρα που γίνονται οι ζημώσεις περί ανασχηματισμού. Στο Υπουργικό Συμβούλιο παραμένει ο Γιώργος Λακκοτρύπης αλλά όχι οι υπόλοιποι Υπουργοί προερχόμενοι απο το ΔΗΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, ο ΔΗΣΥ, έντεινε τις πιέσεις του στο Προεδρικό καθώς θέλει να έχει λόγο και παρουσία στις κενωθείσες Υπουργικές θέσεις που στο

παρελθόν κατείχε το ΔΗΚΟ.

Η Πινδάρου προτάσσει το επιχείρημα ότι σε μια μονοκομματική Κυβέρνηση που το κόστος των αποφάσεων θα καλείται να σηκώσει μόνο ο ΔΗΣΥ, δικαιούται να έχει μεγαλύτερη παρουσία στο Υπουργικό Συμβούλιο από τους 6 σημερινούς Υπουργούς.

Στο Προεδρικό βρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος συναντάται με τον Πρόεδρο. Επίσης στο Προεδρικό βρίσκεται και ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Tα είπε με τους Υπουργούς του ΔΗΚΟ ο Πρόεδρος

Μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό την σύνθεσή του επί της Προεδρίας του Ν.Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τους τρεις υπουργούς, Φωτίου- Κενεβέζο -Πετρίδη

Ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης ερωτήθηκε κατά την αποχώρηση του για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη και απάντησε «αφήστε τον πρόεδρο να αποφασίσει».

Διαβάστε επίσης

Στις 31 Μαρτίου η συνάντηση Αναστασιάδη-Ερογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα