Καθαριότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

17:07 17/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στις απαραίτητες ενέργειες για την καθαριότητα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου προέβη η Διεύθυνση του νοσηλευτηρίου, σύμφωνα με το Διευθυντή του Σπύρο Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι «μετά από οδηγίες της Διεύθυνσης σε συνεννόηση με τις ιατρικές υπηρεσίες του κράτους, προσωπικό του ΓΝ Πάφου προχώρησε στην καθαριότητα των αποθηκών, όπου φυλάγονταν για χρόνια άχρηστα αντικείμενα και μηχανήματα. Επίσης, έχουμε προχωρήσει στην καθαριότητα των διαδρόμων,

όπου υπήρχαν τοποθετημένα μηχανήματα και κρεβάτια που δεν χρησιμοποιούνταν».

Τα παλαιά άχρηστα αντικείμενα, πρόσθεσε, «γέμιζαν άσκοπα τις αποθήκες και τους διαδρόμους του ΓΝ Πάφου. Εγινε μια τεράστια προσπάθεια, ώστε τα παλαιά μηχανήματα που υπήρχαν για χρόνια τοποθετημένα στις αποθήκες και χρονολογούνται από το 1990 να πεταχτούν και να μπει μια τάξη. Οι αποθήκες έγιναν πλέον αποθήκες διατήρησης υλικών και μηχανημάτων τα οποία είναι χρήσιμα για το Νοσοκομείο».

Ο κ. Γεωργίου πρόσθεσε ότι η προσπάθεια που έγινε για καθαριότητα  ήταν αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα.

«Η προσπάθεια συνεχίζεται και ευελπιστούμε ότι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους οι αποθήκες θα καθαριστούν πλήρως, αφού αρκετά από τα μηχανήματα είναι εκτός των προδιαγραφών του Νοσοκομείου και δεν είναι λειτουργήσιμα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα