Κατέρρευσε εντός του Ευρωκοινοβουλίου, ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Παπαστάμκος

18:22 13/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αιφνίδια αδιαθεσία αισθάνθηκε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, καθηγητής Γεώργιος Παπαστάμκος, την ώρα που προήδρευε μίας διαδικασίας ψηφοφοριών.

Ζήτησε από μικροφώνου να διακόψει τη συνεδρίαση “για προσωπικούς λόγους”, σηκώθηκε όρθιος και μετά από λίγα μέτρα έπεσε λιπόθυμος.

Τις πρώτες βοήθειες του έδωσαν αρχικά ιατροί-ευρωβουλευτές και στη συνέχεια κατέφθασαν τα μέλη της ιατρικής υπηρεσίας του Ευρωκοινοβουλίου.

Η συνεδρίαση της Συνόδου διακόπηκε για πάνω από μιάμιση ώρα και αμέσως μετά την επανέναρξη της αποφασίσθηκε να μην διεξαχθούν άλλες ψηφοφορίες για σήμερα.

Σε δήλωση του, προ ολίγου, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς είπε ότι ο κ. Παπαστάμκος βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο και ότι θα ενημερώσει το Σώμα, μόλις υπάρξουν νεότερα για την κατάστασή του.

Ανησυχία, ωστόσο, προκάλεσε η προτροπή τους προς τους ευρωβουλευτές “Οσοι μπορείτε να προσευχηθείτε, προσευχηθείτε και όσοι μπορείτε να ελπίζετε, να ελπίσετε, για να δούμε πάλι κοντά μας, γερό και δυνατό, τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου.”

Keywords
Τυχαία Θέματα