Κατεδαφίσεις παράνομων κατασκευών αρχίζει Δήμος Στροβόλου

11:51 12/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αμεση κατεδάφιση και απομάκρυνση παράνομων κατασκευών από κυβερνητικούς οικισμούς αρχίζει ο Δήμος Στροβόλου. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος αποφάσισε να βάλει «τέλος στην παρανομία, που υφίσταται εδώ και χρόνια στους κυβερνητικούς οικισμούς».
Το χρόνιο πρόβλημα, προσθέτει με τις παράνομες κατασκευές, για τις οποίες χρησιμοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο ευτελή υλικά, ήρθε η ώρα να τερματιστεί.

«Τα αυθαίρετα

κατασκευασμένα υποστατικά», αναφέρει, «βρίσκονται κυρίως σε χώρους στάθμευσης, κοινόχρηστους χώρους ή αυλές και σε αδιέξοδα».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η κατεδάφιση και απομάκρυνση των υποστατικών, που προκαλούν οχληρία και ακαλαισθησία θα αρχίσει άμεσα, αφού πρώτα ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι των συνοικισμών, για την απόφαση του Δήμου, με ανακοινώσεις που θα διανεμηθούν στα σπίτια τους, αλλά και θα τοιχοκολληθούν σε περίοπτα σημεία και στα σημεία που θα κατεδαφιστούν».

Όπως προσθέτει ο Δήμος Στροβόλου, «στόχος του Δήμου είναι η επίλυση του προβλήματος και η ομαλοποίηση μιας ανεπίτρεπτης και θλιβερής κατάστασης, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα