Καρογιάν: Καταλυτικός ο λόγος των ΔΗΚΟϊκων ψηφοφόρων

14:42 15/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο λόγος των ΔΗΚΟϊκων ψηφοφόρων θα είναι καταλυτικός στις εκλογές της Κυριακής, είπε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν. Πρόσθεσε ότι η “εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής είναι η κρισιμότερη της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν είναι αναμέτρηση προσώπων, δεν είναι αναμέτρηση κομμάτων, είναι αναμέτρηση με την ιστορία μας, είναι αναμέτρηση με το μέλλον μας, είναι αναμέτρηση με τους ίδιους μας τους εαυτούς”.

Σε

δηλώσεις του στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΚΟ, ο κ. Καρογιάν ανέφερε ότι ο λόγος των ΔΗΚΟϊκων ψηφοφόρων, “θα είναι ο λόγος του χρέους προς την πατρίδα, ο λόγος που θα δώσει τη νίκη στις δυνάμεις της αλλαγής, της ελπίδας, της προοπτικής και της δημιουργίας”.

Η ψήφος τους, συνέχισε, θα είναι ψήφος νίκης για το σχηματισμό μιας Κυβέρνησης εθνικής ενότητας και ριζικών αλλαγών. “Καθαρή και ισχυρή εντολή στον Νίκο Αναστασιάδη να ηγηθεί από την ερχόμενη Δευτέρα της εθνικής προσπάθειας για έξοδο από την κρίση”, πρόσθεσε.

Οι ΔΗΚΟικοί, είπε ο κ. Καρογιάν, ξέρουν ότι τη νίκη αυτή πάνω από όλα χρειάζεται η πατρίδα μας για να αρχίσει μία ώρα αρχύτερα η κοινωνική ανασυγκρότηση και εθνική αναδιοργάνωση.

“Για να μη διακινδυνεύσουμε άλλες περιπέτειες. Για να ξαναφέρουμε γρήγορα την ελπίδα της ανάπτυξης και της νέας ευημερίας. Δεν πρέπει να λαθέψουμε. Δεν πρέπει να αστοχήσουμε. Δεν πρέπει αστόχαστα να συμπεριφερθούμε. Πρέπει να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του λαού μας, να ανοίξουμε στη νέα γενιά το δρόμο των δικαιωμάτων της και των ονείρων της, την Κυριακή, λοιπόν πάμε να φέρουμε την άνοιξη. Να της δώσουμε το φως του νέου μέλλοντος μας”, συμπλήρωσε.

Την Κυριακή, ανέφερε ο κ. Καρογιάν, κρατάμε τη μοίρα μας στα χέρια μας. Το πετύχαμε αναγεννώμενοι από τις στάχτες της εθνικής καταστροφής του 1974. “Θα το ξαναπετύχουμε και τώρα σε πείσμα όλων αυτών που αμφισβητούν την ανεξαρτησία μας, τις δυνατότητες μας, τα δικαιώματα μας, Που επενδύουν σε νέους διχασμούς και στη μιζέρια του λαού μας”, συμπλήρωσε.

Απαγωγή βρέφους

———

Αναφερόμενος στο συνταρακτικό συμβάν της απαγωγής 18μηνου βρέφους από την αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν είπε πως “πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός στα χρονικά της κυπριακής κοινωνίας - νοσηρό σύμπτωμα μιας παρακμής που πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα”.

“Απευθύνω έκκληση προς όλους όσοι μπορούν να συνδράμουν στον εντοπισμό των ενόχων. Εύχομαι να είναι αυτό το τελευταίο τραγικό συμβάν και μακάρι να βρεθεί στην αγκαλιά των γονιών του μέσα σε λίγες ώρες”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα