Ισχυρισμοί Έρογλου για μη συνεργασία της ε/κ πλευράς

14:23 11/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, είπε ότι κατέχει λίστα με τα ονόματα χιλίων περίπου ατόμων τα οποία προσλήφθηκαν πάνω σε προσωρινή βάση ενόψει του συνεδρίου της 21ης Οκτωβρίου.

Η τ/κ εφημερίδα Κίπρις αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο κ. Έρογλου ευχήθηκε όπως αποφευχθεί μια «κυβερνητική» κρίση και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ισχυρίστηκε ότι η ε/κ πλευρά δεν έχει πρόθεση συνεργασίας με τους Τ/κ και έφερε ως παράδειγμα τη σύσταση επιτροπής, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης

Εμπιστοσύνης, υπεύθυνης για την έκδοση εγκληματιών και την πρόθεση συνεργασίας σε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα «σύνορα», κατά την έκφρασή του. Ωστόσο, υποστήριξε, δεν υπήρξε καμία ενέργεια πάνω σε αυτό.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι τόσο καιρό οι Ε/κ ήταν αυτοί που απέρριπταν κάθε πρόταση από την πλευρά μας για συνεργασία σε αυτό το θέμα, και «ήρθε ο καιρός να καταλάβουν ότι δεν έχουν δικαίωμα να μπαίνουν στα εδάφη του κράτους μας χωρίς την άδεια μας και να επιτίθενται με όπλα σε πολίτη αυτής της χώρας».

Κάλεσε τέλος τους Ε/κ να συνεργαστούν με το ψευδοκράτος στο θέμα της έκδοσης εγκληματιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα