Φλουρέντζος: “O διορισμός δεν έγινε λανθασμένα”

13:53 11/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο διορισμός Προέδρου της Επιτροπής Πρόληψης και Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δεν έγινε με λανθασμένο τρόπο και ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία όπως και στα συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Ευθύμιος Φλουρέντζος, σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα που έκανε λόγο για αδιαφανή διορισμό.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο κ. Φλουρέντζος είπε πως “δεν πρόκειται για μια δημόσια θέση με βάση σχέδιο υπηρεσίας που επιβάλλει να ζητηθούν

και να υπάρξει υποβολή αιτήσεων για να γίνουν σχετικοί διαγωνισμοί”, ενώ διερωτήθηκε “αύριο όταν θα διοριστούν Υπουργοί, θα πρέπει να υπάρχουν σχέδια υπηρεσίας, να βγαίνει ο Πρόεδρος και να ζητά να υποβληθούν αιτήσεις και να αποφασίζει;”.

“Δεν θεωρώ ότι ο διορισμός έγινε λανθασμένα. Ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία όπως ακολουθείται όταν διορίζονται τα συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών”, συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις του Υπουργού Συγκοινωνιών έγιναν στο περιθώριο συνεδρίου υψηλού επιπέδου για τις αερομεταφορές με θέμα “Ενιαίος Ευρωπαϊκός Ουρανός: ώρα για δράση”, το οποίο άρχισε σήμερα στη Λεμεσό στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα