«Ίδρυμα αρχαίας Αμμοχώστου» δημιουργήθηκε στα κατεχόμενα

19:15 30/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

The post «Ίδρυμα αρχαίας Αμμοχώστου» δημιουργήθηκε στα κατεχόμενα appeared first on Your only favourite Cyprus Portal.

«Ίδρυμα αρχαίας Αμμοχώστου» ιδρύθηκε στα κατεχόμενα με στόχο, μεταξύ άλλων, να διαφημίσει την κατεχόμενη πόλη και να οργανώνει εκδηλώσεις κοινωνικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και επιστημονικές, να κρατήσει ζωντανά τα ιστορικά της στοιχεία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η αίτηση για την ίδρυση του «ιδρύματος» έγινε αποδεκτή τον τελευταίο μήνα του προηγούμενου χρόνου από τη «Διεύθυνση βακουφίων» και ανακοίνωση

που δημοσιοποιήθηκε σήμερα προβάλλει τους στόχους του.

Επιδιώκουν επίσης, αναφέρεται στην ανακοίνωση, δημιουργικές εργασίες για τον πλούτο της πόλης, σημειώνοντας ότι η κατεχόμενη Αμμόχωστος έχει μια θρησκευτική ιστορία και η κοινωνία θα πρέπει να επωφεληθεί μέσω των προοπτικών στον τουρισμό. Αναφέρει επίσης ως έναν από τους κύριους στόχους του «ιδρύματος» την εκπροσώπηση της Αμμοχώστου ακόμη πιο ψηλά σε διεθνή βήματα.

Το «ίδρυμα», σημειώνεται, είναι μια πλατφόρμα που συγκεράζει τη δυναμική του εκπαιδευτικού, τουριστικού και άλλων τομέων υπηρεσιών της Αμμοχώστου για να ακουστεί η φωνή της πόλης, αλλά και οι φωνές που βρίσκονται εντός του ψευδοκράτους σε κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

The post «Ίδρυμα αρχαίας Αμμοχώστου» δημιουργήθηκε στα κατεχόμενα appeared first on Your only favourite Cyprus Portal.

Keywords
Τυχαία Θέματα