Η στήριξη της ΣΕΚ δημιουργεί προοπτικές για έξοδο από την κρίση δηλώνει το επιτελείο Ν. Αναστασιάδη

16:25 13/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Προοπτικές για συλλογική και αποφασιστική αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της Κύπρου και έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση δημιουργούνται με τη στήριξη της υποψηφιότητας Αναστασιάδη από τη ΣΕΚ, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα

με τη δήλωση, κατά τη σημερινή συνάντηση που είχε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με την ηγεσία της ΣΕΚ, ο Αναπληρωτής Γ.Γ. της οργάνωσης Ανδρέας Μάτσας, με δηλώσεις του ανέδειξε τη σημασία της χθεσινής αποφασιστικής παρέμβασης του κ. Αναστασιάδη στην επίλυση του προβλήματος στην οικοδομική βιομηχανία.

«Η δική του παρέμβαση», είπε, «στις μεγάλες εργοληπτικές εταιρείες για να καταλήξουμε σε μια συναινετική λύση είναι ένα στίγμα της κοινής πορείας που μπορούμε να ακολουθήσουμε για αναβάθμιση των εργασιακών σχέσεων και ενίσχυση του ρόλου των κοινωνικών εταίρων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Με τη στήριξη της υποψηφιότητας Αναστασιάδη από τη ΣΕΚ, τη μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση του τόπου, δημιουργούνται οι προοπτικές για συλλογική και αποφασιστική αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της Κύπρου. Για έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση, για στήριξη της κοινωνικής συνοχής μέσα από την τόνωση της απασχόλησης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα