Παραμένουν εκτεθειμένοι οι λασπολόγοι, δηλώνει το επιτελείο Αναστασιάδη

15:54 13/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Από το πόρισμα της ΜΟΚΑΣ είναι εξόφθαλμο ότι οι μόνοι που παραμένουν εκτεθειμένοι είναι οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες τους οποίους ο λαός θα κρίνει με αυστηρότητα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υποψήφιου προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος σχολίασε το αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήγαγε η νομική υπηρεσία σε σχέση με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν επαγγελματικές δραστηριότητες του δικηγορικού γραφείου του

κ. Αναστασιάδη.

Σε διάσκεψη Τύπου ο Τάσος Μητσόπουλος είπε ότι από τη σε βάθος διερεύνηση, η οποία διεξήχθη κατόπιν αιτήματος του Ν. Αναστασιάδη, «ξεκαθαρίζεται ότι οι δραστηριότητες του δικηγορικού του γραφείου υπήρξαν απολύτως νόμιμες και έγιναν στα πλαίσια παροχής συνήθων επαγγελματικών υπηρεσιών».

«Θέλω να τονίσω πως ενώ επανειλημμένα είχαμε καλέσει δημόσια εκείνους που διέρρεαν τις ανυπόστατες πληροφορίες να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία ενώπιον των Αρχών, αυτοί δεν το έπραξαν. Αντίθετα, ο Νίκος Αναστασιάδης με προσήλωση στις αρχές της διαφάνειας, αυτοβούλως ζήτησε την άμεση διερεύνηση του θέματος από την αρμόδια υπηρεσία του κράτους» είπε ο κ. Μητσόπουλος.

Πρόσθεσε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης «σε αντίθεση με άλλους που επιλέγουν τη χρονοβόρα διαδικασία παραπομπής στα δικαστήρια, απαίτησε την έκδοση του σχετικού πορίσματος πριν τις εκλογές γιατί οι πολίτες, μπροστά σε μια τόσο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, πρέπει να ξέρουν την αλήθεια».

Ο κ. Μητσόπουλος είπε πως «είναι εξόφθαλμο, από το πόρισμα της ΜΟΚΑΣ, ότι οι μόνοι που παραμένουν εκτεθειμένοι είναι οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες. Ο λαός θα τους κρίνει με αυστηρότητα. Και θα τους κατατάξει εκεί από όπου προέρχονται».

Εμείς λέμε, κατέληξε, «πως μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο χώρο της πολιτικής αν τη θωρακίσουμε με αξιοπιστία και διαφάνεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα