Η Πάφος τουριστικός προορισμός για τους Ρώσους

11:05 12/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την τουριστική Πάφο ως χειμερινό αλλά και ιδανικό προορισμό για το καλοκαίρι, προωθούν στη ρωσική αγορά διάφοροι οργανωμένοι φορείς και επαγγελματίες της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συμμετοχή στην 19η έκθεση INWETEX – CIS TRAVEL MARKET, που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Ηδη, στην Αγία Πετρούπολη

βρίσκονται για να συμμετάσχουν αυτή την βδομάδα στην έκθεση, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφερείας Πάφου (Ε.Τ.Α.Π.Π.) και ξενοδόχοι της Πάφου.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής περιφέρειας Πάφου Νάσος Χατζηγεωργίου είπε ότι η διοργάνωση διαρκεί τρεις μέρες, από τις 12-14 Οκτωβρίου 2011, και είναι η κύρια τουριστική έκθεση της Αγίας Πετρούπολης.

Είναι, είπε, αρκετά σημαντική έκθεση που παρέχει τη δυνατότητα για την προώθηση του χειμερινού τουρισμού αλλά και των προγραμμάτων του ερχόμενου καλοκαιριού.

Μετά, συνέχισε, από τα αρκετά καλά αποτελέσματα από τη ρωσική αγορά την καλοκαιρινή περίοδο 2011, ο άμεσος στόχος επικεντρώνεται στο να προωθηθεί η Πάφος και για τη χειμερινή περίοδο, καθώς και να εξευρεθούν τρόποι ενθάρρυνσης των συνεργατών για συνέχιση και περαιτέρω ανάπτυξη των πτήσεων και της προσφοράς τουριστικών πακέτων για την Πάφο.

Ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη, σημείωσε ο κ. Χατζηγεωργίου, παραμένει η ανεπάρκεια στην αεροπορική διασύνδεση της Πάφου με την Αγία Πετρούπολη γι’ αυτό και οι ενέργειες επικεντρώνονται στην κατεύθυνση της αναβάθμισης των πτήσεων.

Πάγιο αίτημα των φορέων της Πάφου, κατέληξε ο κ. Χατζηγεωργίου, είναι να αρθούν οι διακρατικές συμφωνίες και να υιοθετηθεί η πολιτική ανοικτών αιθέρων από και προς χώρες και αεροδρόμια που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα