Η Μαρία Σολωμού στο Onlycycom :”Η τηλεόραση του σήμερα είναι σαν του χθες χωρίς τα σήριαλ”

21:08 16/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Τα βαφτίσια» του  Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, πέρασαν και από την Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας τους.

Η Μαρία Σολωμού  πρωταγωνιστεί στην παράσταση και αδράξαμε την ευκαιρία για μια μίνι συνέντευξη.

 

Ο Μιχάλης Σταύρου συνάντησε την γνωστή ηθοποιό όπου αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια, για το πώς βλέπει την τηλεόραση του σήμερα και αν θα ήταν θετική σε μια πρόταση από την Κύπρο.

 

 

 

Ποιο ήταν

αυτό το στοιχείο που έκανε την παράσταση να ξεχωρίσει όπου κι αν παίχτηκε;

Νομίζω βασικά  ο Νίκος.Ο  Νίκος είναι πολύ αγαπητός και είναι η πρώτη φορά που βγήκε περιοδεία στην επαρχία και η τηλεόραση είναι πάρα πολύ δυνατό μέσο και επειδή τον αγαπούν πάρα πολύ μέσω της τηλεόρασης φαντάζομαι πολύς κόσμος θέλει να τον δει από κοντά. Οπότε αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι μια κωμωδία πολύ απλή ,έτσι πολύ οικεία τα θέματα της πολύ καθημερινά και όποιος περάσει καλά θα το πει και στον φίλο του. Απλά τα πράγματα.

Ο λόγος της δικής σας αποχώρησης από την παράσταση με την νέα σεζόν ποιος είναι; Ετοιμάζεται κάτι άλλο;

Εγώ ήμουνα σε μια παράσταση πέρσι την οποία δεσμεύτηκα ότι θα συνεχίσω και φέτος πριν κάνει επιτυχία «Τα βαφτίσια» και πάει σεζόν. Οπότε δυστυχώς έπρεπε να κρατήσω τον λόγο μου ή ευτυχώς, τέλος πάντων δεν αθετώ τους λόγους μου τι να κάνουμε. Είναι του Βασίλη Κατσικονούρη η παράσταση που κάναμε πέρσι στον «Ελληνικό κόσμο» , «Πήρε τη ζωή στα χέρια της», με την Ηρώ Μανέ,Κρατερό Κατσούλη  και  Νίκο Αρβανίτη.

Ήσαστε μια ηθοποιός που περάσατε από την τηλεόραση με μεγάλες επιτυχίες .Ποια η άποψη σας για την τηλεόραση του σήμερα;

Η τηλεόραση του σήμερα είναι σαν του χθες χωρίς τα σήριαλ ουσιαστικά. Φέτος στην περιοδεία για να είμαι ειλικρινής είδα αρκετά τηλεόραση , έκανα αρκετά ζάπινγκ τα βράδια που γύρναγα στο ξενοδοχείο ,γιατί εγώ δεν βλέπω τηλεόραση στο σπίτι μου καθόλου και ήταν λίγο τρομακτικό.  Εν πάση περιπτώσει  δεν είμαι πολύ φαν της τηλεόρασης .Δηλαδή αν δεν υπάρχει κάποιο καλό σήριαλ να δω δεν θα παρακολουθήσω, δεν παρακολουθώ εκπομπές  ,ούτε πολιτικά ,ούτε ειδήσεις σαφέστατα ποτέ, δεν μ΄ αρέσει. Προτιμώ  να βλέπω σήριαλ, ταινίες ,τέτοια πράγματα.

Θα ήσασταν θετική σε μια πρόταση από την Κύπρο για τηλεόραση;

Εξαρτάται απ΄ την πρόταση …  Έχει να κάνει με το τι σου προτείνουνε δεν έχει να κάνει με την χώρα, σε καμία περίπτωση.

Θα συμμετέχετε στο «Dancing with the Stars”  αν σας γινόταν πρόταση;

Όχι, όχι δεν είμαι τόσο πολύ επ΄ αυτού!

H Μαρία Σολωμού με τον Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα