Η ‘κυβέρνηση’ Έρογλου είναι η πιο αποτυχημένη

11:47 24/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η παρούσα ”κυβέρνηση” είναι η πλέον αποτυχημένη στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας, Μεχμέτ Τσακιτζί.

Το κόμμα Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) δεν έχει τη στήριξη του κόσμου, η ”κυβέρνηση” δεν έχει προθεσμία, πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Τσακιτζί σε γραπτή δήλωσή του χαρακτήρισε τόσο την ψευδοκυβέρνηση, όσο και των ”πρωθυπουργό”, Ιρσέν Κιουτσιούκ ήταν οι πιο αποτυχημένοι. Αλλα υποσχέθηκε πριν τις ”εκλογές” το ΚΕΕ και ακριβώς το αντίθετο έπραξε με το που ανήλθε στην εξουσία, σημείωσε λέγοντας

ότι για τις πολιτικές που εφαρμόζει τώρα δεν έχει εντολή από τον ”λαό”.

Η ”κυβέρνηση”, συνέχισε, προσπαθεί να παραμείνει στην ”εξουσία” με αποσπάσεις ”βουλευτών” από άλλα κόμματα, υποστηρίζοντας ότι και τώρα προσπαθεί να κάνει νέες ”μεταγραφές”. Υπενθύμισε δε ότι πολλές ”νομοθεσίες” αυτής της κυβέρνησης έχουν οδηγηθεί στο λεγόμενο ανώτατο δικαστήριο στα κατεχόμενα και κάποιες ακυρώθηκαν. Εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους, πρόσθεσε, βρίσκονται για διαδηλώσεις στους δρόμους, υπάρχει χάος σε κάθε κλάδο και οι ”δήμοι” περνάνε την χειρότερη περίοδό τους. Κατηγόρησε επίσης την ψευδοκυβέρνηση ότι είναι έτοιμη να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα.

Στο σημείο που φτάσαμε, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Μεχμέτ Τσακιτζί, θα έρθει η ώρα του απολογισμού και η πραγματική βούληση θα διαφανεί και αυτό είναι πιθανό μόνο με την κάλπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα