‘Η γέννηση του Θεανθρώπου για 37 χρόνια με το 37% των εδαφών μας κάτω από την Τουρκική κατοχή’

10:06 25/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων βρίσκει φέτος την Κύπρο σε εξαιρετικά δυσμενή θέση. Υποδεχόμαστε τη γέννηση του Θεανθρώπου για 37 χρόνια με το 37% των εδαφών μας κάτω από την Τουρκική κατοχή.

Μετά από 39 μήνες συνομιλιών στις απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις όχι μόνο δεν υπάρχει πρόοδος αλλά δυστυχώς η λανθασμένη στρατηγική και οι απαράδεκτες υποχωρήσεις έχουν φέρει την Ε/Κ πλευρά σε χειρότερη θέση απ’ ότι πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Την ίδια στιγμή η έλλειψη οράματος, ο εφησυχασμός, η αναποφασιστικότητα

της κυβέρνησης οδήγησε την οικονομία βαθιά στη δίνη της κρίσης με αποτέλεσμα την επιδείνωση της θέσης των κυπριακών νοικοκυριών.

Μέσα σ’ αυτό το δυσμενές περιβάλλον η ΕΔΕΚ καλεί τον κάθε Κύπριο και Κύπρια να πάρει δύναμη από το μήνυμα των Χριστουγέννων, να ψάξει τις αστείρευτες δυνατότητες που κρύβει μέσα του για να συνεχίσουμε τον αγώνα για ελευθερία και αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τόπο μας, αλλά και για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της οικονομίας με αποτελεσματικότητα και κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Απευθύνουμε προς ολόκληρο τον Κυπριακό λαό θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα, για ευημερία, ανάπτυξη και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ιδιαίτερες ευχές απευθύνουμε προς τους ηρωικούς μας εγκλωβισμένους, τους συγγενείς των αγνοουμένων μας και τον προσφυγικό μας κόσμο.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Λευτεριά!

Keywords
Τυχαία Θέματα