Η Εθνοφυλακή κατέχει εξέχουσα θέση στην αμυντική θωράκιση τόνισε ο Υπ. Άμυνας

16:37 4/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Κυπριακή Δημοκρατία, ενόσω συνεχίζει η παραμονή των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων είναι αναγκαία η συνεχής μέριμνα για ενίσχυση της αμυντικής μας θωράκισης, της οποίας η Εθνοφυλακή καταλαμβάνει εξέχουσα θέση, τόνισε την Τρίτη ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου.

Σε χαιρετισμό κατά την τελετή λήξης του Διαγωνισμού Βολής μεταξύ των Μονάδων Εθνοφυλακής που πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής Τσερίου, ο κ. Φωτίου

απευθυνόμενος στους Εθνοφύλακες ότι «σήμερα αποδείξατε ότι θέλετε και μπορείτε», προσθέτοντας ότι «δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Υπουργείο Άμυνας, η Εθνική Φρουρά και η κυπριακή πολιτεία σας εμπιστεύονται και σας έχουν συμπεριλάβει στους σύγχρονους σχεδιασμούς που έχουν ως στόχο να καταστήσουν τις ένοπλες μας δυνάμεις, ευέλικτο και αξιόμαχο στράτευμα».

«Ο βίος σας είναι συνυφασμένος με τους αγώνες και τις διαχρονικές προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για επιβίωση και υπεράσπιση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων», συνέχισε ο Υπουργός Άμυνας, παρατηρώντας ότι «ζήσατε τις αγωνίες του λαού μας και συμβάλατε στην ανάταση και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, στις γειτονιές και τα χωριά σας απ’ όπου κατάγεστε».

Καταλήγοντας, συνεχάρη του διαγωνισθέντες τονίζοντας ότι στο διαγωνισμό «δεν υπήρξε μόνο ένας νικητής, αλλά νικητές ήσαν όλοι όσοι συμμετείχαν καθώς το «ευ αγωνίζεσθε», εξύψωσαν το εθνικό φρόνιμα και τη θέληση του λαού για αντίσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα