Για αυταρχισμό και ετσιθελισμό της Κυβέρνησης στο θέμα της ΚΡΕΤΥΚ, μιλά ο Τ. Μητσόπουλος

16:18 7/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Για συμπεριφορά της Κυβέρνησης που αποπνέει αυταρχισμό, ετσιθελισμό, και έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής αγωγής και σεβασμού, προς την κοινωνία και τα δημοκρατικά θέσμια, έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψήφιου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος, με αφορμή το διορισμό εκτελεστικού αντιπροέδρου της ΚΡΕΤΥΚ.

Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, ο κ. Μητσόπουλος είπε «παραγνωρίζοντας την κοινωνική

και πολιτική κατακραυγή για το διορισμό υποδιοικητή στην Κεντρική Τράπεζα, η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ προχώρησε αυθαίρετα με το διορισμό εκτελεστικού αντιπροέδρου στην ΚΡΕΤΥΚ», είπε και πρόσθεσε: «Η όλη της συμπεριφορά αποπνέει αυταρχισμό, ετσιθελισμό, έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής αγωγής και σεβασμού, προς την κοινωνία και τα δημοκρατικά θέσμια».

Ο κ. Μητσόπουλος ανέφερε στη συνέχεια πως «οι κομματικές σκοπιμότητες τέθηκαν για μια ακόμη φορά υπεράνω της πατρίδας και του δημοσίου συμφέροντος», χωρίς να τηρούνται ούτε τα βασικά προσχήματα.

«Εκφράζουμε βαθιά θλίψη και απογοήτευση, γιατί η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ δεν κατανόησε ότι το αίτημα της κοινωνίας των πολιτών πάνω στο τεράστιο ζήτημα της διαχείρισης του φυσικού αερίου, είναι για συνεννόηση, διαβούλευση, συναίνεση, διαφάνεια και δημοκρατικό έλεγχο. Στοιχεία, που μόνο αυτά», κατέληξε, «μπορούν να διασφαλίσουν ότι η μεγάλη αυτή ευλογία θα μετατρέψει την πατρίδα μας στη Νορβηγία και όχι στη Νιγηρία της Ευρώπης».

Keywords
Τυχαία Θέματα