Στη φυλακή ο οικονομικός διευθυντής της Alapis

16:16 7/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο οικονομικός διευθυντής της Alapis Γιάννης Παπαβασιλείου ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank με βασικό κατηγορούμενο τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.


Ο Παπαβασιλείου συνελήφθη αιφνιδιαστικά το περασμένο Σάββατο κατόπιν σχετικού εντάλματος που εξέδωσε η ανακρίτρια της υπόθεσης Ιωάννα Χατζάκη.

Σύμφωνα

με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση επιμένοντας πως δεν ευσταθούν οι κατηγορίες σε βάρος του. Ωστόσο η ανακρίτρια με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας αλλά και μετά την ενδελεχή έρευνα του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση επεφύλαξε στον κατηγορούμενο ρόλο συναυτουργού στην κατηγορία της απάτης σε βάρος της Proton Bank για τις επισφαλείς δανειοδοτήσεις των 701 εκατ. ευρώ σε εταιρίες αμέσου η εμμέσου ενδιαφέροντος του Λαυρεντιάδη.

Για την ίδια υπόθεση έχουν εκδοθεί συνολικά οκτώ εντάλματα σύλληψης, έχουν προφυλακιστεί επτά άτομα και αναζητούνται ακόμα δύο: ο στενός συνεργάτης του επιχειρηματία Πέτρος Κυριακίδης και η δικηγόρος του Ελένη Σκούρα.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο οικονομικός διευθυντής της Alapis Γ. Παπαβασιλείου

Ένταλμα σύλληψης σε δικηγόρο του Λαυρεντιάδη

Τα όπλα, τα κανάλια, η μεγάλη και «σίγουρη» πασοκική «οικογένεια»

Νέα προφυλάκιση στην υπόθεση Proton Bank

Ρευστοποιούν τις καταθέσεις Άκη, Λαυρέντη

Keywords
Τυχαία Θέματα