Φρούριο η Θεσσαλονίκη για την στρατιωτική παρέλαση

09:26 28/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία θα διεξαχθεί σήμερα η παρέλαση των ενόπλων δυνάμεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Στόχος της αστυνομίας είναι να κρατήσει τους θεατές – διαδηλωτές σε απόσταση από την εξέδρα των επισήμων. Επίσης, περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές

να επιχειρήσουν να φτάσουν στην παραλιακή λεωφόρο, από την θάλασσα. Έτσι σκάφη του Λιμενικού θα περιπολούν καθ’ όλη τη διάρκεια.

Έτσι σύμφωνα με την αστυνομία κλειστοί θα παραμείνουν οι δρόμοι Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού, Μ. Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, στα τμήματά τους από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρατηγού Κακαβού και Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ. Κακαβού.

Την στρατιωτική παρέλαση θα παρακολουθήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει επαφές με τις αρχές της πόλης και θα συνοδέψει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε όλες τις εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα