Έξαλλη η Νικολούλη με τον Alpha

18:48 10/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη καθήλωσε τους τηλεθεατές στον Alpha.

Τα στοιχεία για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν πάρα πολλά και τα μηνύματα των τηλεθεατών με πληροφορίες «έπεφταν βροχή».

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, στην εκπομπή έφτασε μια σημαντική πληροφορία και η Αγγελική Νικολούλη ήθελε να ενημερώσει τους τηλεθεατές της. Την ίδια στιγμή από το control της ζητούσαν να πει «Καληνύχτα» , με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να εκνευριστεί και να πει: «Τέτοια

ώρα έρχονται οι σημαντικές πληροφορίες, το ξέρετε τώρα τόσα χρόνια και μου ζητάτε να πω καληνύχτα; Καληνύχτα λοιπόν» και αμέσως έπεσαν οι τίτλοι του τέλους.

Αποκαλύψεις-φωτιά για την απαγωγή του Μάριου
Την απαγωγή του 26χρονου Μάριου που έχει παγώσει την κοινή γνώμη, έφερε στο φως το «Τούνελ» με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία.

Η συμμορία των επτά απαγωγέων που συνελλήφθησαν, δεν έχει πει λέξη για την τύχη του άτυχου νέου και το θρίλερ δείχνει να μην έχει τέλος.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου οπτικός από την Καλλιθέα, εξαφανίστηκε την Πέμπτη 9 Αυγούστου μετά τις 10 το βράδυ. Βρισκόταν με τη μητέρα του Βαρβάρα και τη γιαγιά του, στο εξοχικό τους στο Διακοφτό Αχαΐας. Βγήκε για έναν καφέ όπως είπε στους δικούς του και κατέληξε στο Παλαιό Φάληρο, όπως αποκάλυψαν οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Το αυτοκίνητο του, ένα γκρι Audi A4 με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΕ 5203, βρέθηκε εγκαταλειμμένο το απόγευμα της Παρασκευής 10 Αυγούστου, στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης, στο Παλαιό Φάληρο.

Τα λύτρα

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την υπόθεση έξι μέρες μετά. Οι δράστες συνελήφθησαν ένα μήνα αργότερα, στην προσπάθεια τους ν’ απαγάγουν και τη μητέρα του παιδιού, τη Βαρβάρα Θεοδωράκη χειρούργο-οφθαλμίατρο, που μένει στην Καλλιθέα. Όλο αυτό το διάστημα της ζητούσαν 620 χιλιάδες ευρώ σαν λύτρα, για να της επιστρέψουν ζωντανό το γιο της. Όταν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα κατάφερε να συγκεντρώσει τα μισά χρήματα , σκέφτηκαν να την εξαφανίσουν και αυτή όπως το παιδί της.

Αποκάλυψη – σοκ

Το ισχυρό σοκ για την οικογένεια, ήταν η αποκάλυψη της ταυτότητας του εγκέφαλου της απαγωγής. Ο Πέτρος Μιχαλεάκος 71 χρόνων, που εμφανιζόταν να έχει διασυνδέσεις στην Αμερικανική πρεσβεία και τη CIA, ήταν ο οικογενειακός φίλος που για χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι τους. Είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του Μάριου, που τον συμβουλευόταν σαν τον πατέρα που δεν είχε. Αυτός κατεύθυνε τις έρευνες της οικογένειας και τους συμβούλευε να μείνουν μακριά από την αστυνομία.

Η έρευνα του «Τούνελ»

Οι έξι από τους επτά απαγωγείς, μετά τη απολογία τους πήραν το δρόμο των φυλακών. Ο Μάριος δεν έχει ακόμα βρεθεί. Το «Τούνελ», ξεκίνησε την έρευνα του από το σημείο που κρύβει το κλειδί του μυστηρίου: το Παλαιό Φάληρο. Οι συγγενείς του άτυχου νέου οδήγησαν το αυτοκίνητο στο σημείο που το εγκατέλειψαν οι απαγωγείς, Αφροδίτης και Ποσειδώνος.

Μία σημαντική πληροφορία, οδήγησε το «Τούνελ» στη Μάνη και στην περιοχή γύρω από την Αερόπολη. Τις π

Keywords
Τυχαία Θέματα