Επίθεση σε 32χρονο οπαδό της ΑΕΛ από κουκουλοφόρους

15:43 13/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική 32χρονος οπαδός της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Γιαννάκη Γεωργίου, χθες βράδυ γύρω στις 11 ομάδα αποτελούμενη από 7-8 άτομα που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκαν στο 32χρονο ο οποίος βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγος του 24 ετών ενώ σε αυτό επέβαινε και ο αδελφός της ηλικίας 12 ετών.

«Σε κάποιο σημείο πριν από το γήπεδο

Σολωμονίδη, ανεκόπη το αυτοκίνητο της νεαρής από 7-8 πρόσωπα οι οποίοι κρατώντας ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκαν στο σύζυγο της από το ανοικτό παράθυρο. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ο 32χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό. Έφερε κατάγματα στη μύτη στο μέτωπο και στην γνάθο. Ένεκα της σοβαρότητας της κατάστασης τους κρατήθηκε στην ιδιωτική κλινική για χειρουργική επέμβαση,» ανέφερε.

«Με τη λήψη της καταγγελίας αμέσως στην περιοχή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απότρεψαν περαιτέρω επεισόδια. Οι δράστες», είπε, επιτέθηκαν με ρόπαλα και πέτρες κατά του 32χρονου.

Ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι ο 32χρονος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και του επιτέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ προκάλεσαν και εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο της 24χρονης.

Μετά το συγκεκριμένο επεισόδιο είχαν ακολουθήσει βανδαλισμοί στο κλειστό γήπεδο της ομάδας του Απόλλωνα το οποίο βρίσκεται δίπλα από το στάδιο της ΑΕΛ όπου γίνονταν οι πανηγυρισμοί. Όμως με την άμεση και δυναμική επέμβαση της Αστυνομίας απετράπησαν περαιτέρω ζημιές, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι προηγουμένως είχε διεξαχθεί η φιέστα της ομάδας της ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο όπου αστυνομεύτηκε με απόλυτη επιτυχία η όλη εκδήλωση.

Τέλος ανέφερε ότι αστυνομικές περιπολίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στη Λεμεσό όπου θα υπάρχει έντονη η παρουσία της δύναμης σε όλους τους δρόμους της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα