Επιτακτική αναγκαιότητα ο εκσυγχρονισμός της CYTA

13:59 23/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι εργαζόμενοι στην CYTA αναγνωρίζουν απερίφραστα ότι είναι επιτακτική αναγκαιότητα ο εκσυγχρονισμός και η εξυγίανση του Οργανισμού, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και του τόπου, προσθέτοντας πως το κατάλληλο μοντέλο λειτουργίας του Οργανισμού, μέσω του οποίου θα επέλθει η εξυγίανση και o εκσυγχρονισμός, πρέπει να προκύψει ως αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης την οποία ο ίδιος ο Οργανισμός θα διενεργήσει, με τη βοήθεια ξένων εμπειρογνωμόνων και σε συνεργασία με τους εργαζόμενους, και σίγουρα το μοντέλο

αυτό δεν είναι το άτακτο ξεπούλημά του.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στην CYTA καλούν την ΕΠΟΕΤ να αναλογιστεί την κρισιμότητα των στιγμών και να τοποθετηθεί ευθαρσώς και ξεκάθαρα προς το προσωπικό και να εξηγήσει, τι είναι αυτό που επιδιώκει και να σταματήσει να δημιουργεί αχρείαστο και επιπρόσθετο πανικό στο προσωπικό προλειαίνοντας, μέσω των δημόσιων τοποθετήσεων του, το έδαφος, για ξεπούλημα του Οργανισμού.

«Τους καλούμε να συμπεριφερθούν με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο που έχουν πράξει οι συνάδελφοι τους στην ΕΠΟΠΑΗ της Αρχής Ηλεκτρισμού, που αντιμετωπίζουν πλέον με ομοψυχία και συνένωση δυνάμεων, μέσα από ένα κοινό συνδικαλιστικό μέτωπο, τις εξελίξεις που καθημερινά μεταβάλλονται και επηρεάζουν όλους μας. Σε αυτή την πορεία σωτηρίας του Οργανισμού μας όλοι χωράμε και όλοι είμαστε χρήσιμοι. Όλοι μαζί, γιατί μόνο έτσι είμαστε δυνατοί, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε», γράφει η ανακοίνωση.

Εκφράζουν την πεποίθηση ότι «η CYTA μπορεί να αντεπεξέλθει στις τεράστιες δυσκολίες των καιρών, αρκεί να υπάρχει κοινή στόχευση, ενότητα αλληλοσεβασμός και διαφάνεια μεταξύ Διοικητικού Συμβούλιου, Διοίκησης, Συντεχνιών και Προσωπικού.

Καταγγέλλει όσους τορπιλίζουν αυτή την προοπτική και γκρεμίζουν τις όποιες ελπίδες του κόσμου της CYTA για βιωσιμότητα του Οργανισμού και διασφάλιση της εργασίας των υπαλλήλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα