Επίσκεψη Υπουργού Παιδείας στο Λονδίνο

22:18 24/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επίσκεψη στη Βρετανία από το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιεί ο Yπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Δημοσθένους. Συνοδεύεται από τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης Ελπιδοφόρο Νεοκλέους.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει συνάντηση το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής στο βόρειο Λονδίνο με τους δασκάλου της ΚΕΑ.

Αργότερα το μεσημέρι ο κ. Δημοσθένους θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο, με τον οποίο θα παρακαθίσει σε

γεύμα.

Το Σάββατο, τελευταία ημέρα του επίσημου προγράμματος του Υπουργού θα είναι αφιερωμένο σε επισκέψεις σε παροικιακά σχολεία.
Συγκεκριμένα ο κ. Δημοσθένους θα δει κατά σειρά από κοντά τη λειτουργία του σχολείου του Αποστόλου Βαρνάβα, του σχολείου Hazelwood (όπου θα έχει συνάντηση με τη γραμματεία του ΕΦΕΠΕ που συνενώνει τους εκπαιδευτικούς φορείς της παροικίας) και του σχολείου Finchley. Όλα τα σχολεία βρίσκονται στο βόρειο Λονδίνο με την πολυπληθή κυπριακή κοινότητα.

Σε όλες του τις επισκέψεις και συναντήσεις ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού θα συνοδεύεται από το Μορφωτικό Σύμβουλο της Υπάτης Αρμοστείας Κύπρο Χαραλάμπους και την Επιθεωρήτρια-Προϊσταμένη ΚΕΑ Ανδρούλλα Όθωνος-Ζαχαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα