«Καταιγίδα» ο ΠΑΟΚ 6-0 την Καλλιθέα

O ΠΑΟΚ πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 6-0 της Καλλιθέας στην Τούμπα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Αθανασιάδης έκανε το 1-0 με κεφαλιά και απο εκεί και πέρα στην Τούμπα άρχισε η… καταιγίδα, ενώ στο 12’ έφτασαν στο 2-0 με τον Λάζαρ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Λόρενς.

Σχεδόν κάθε λεπτό ήταν και φάση για τον «δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο απέναντί του βρήκε τον εξαιρετικό Κατσούλη, ο οποίος

κρατούσε την Καλλιθέα στο παιχνίδι της πρόκρισης.


Ωστόσο, η λάθος έξοδός του στο 37’ ανάγκασε τον Βιγιαρέχο να αποκρούσει τη μπάλα με το χέρι στο σουτ του Αθανασιάδη και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Λόρενς με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε σκορ πρόκρισης στον ΠΑΟΚ.

Ο Κατσουράνης με το πρώτο του τέρμα με τον «δικέφαλο του Βορρά» στο 40’ έκανε το 4-0 και στο 42’ ο Αθανασιάδης και πάλι με κεφαλιά πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά σε πιο χαλαρό ρυθμό. Ο Αθανασιάδης, όμως, δεν μπορεί να… χαλαρώσει και στο 56’ με το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε το 6-0.


Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Κατσουράνης (62' Γκαρσία), Λάζαρ (61' Κίτσιου), Σαλπιγγίδης, Λόρενς (62' Ρομπέρ), Αθανασιάδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης, Πίκολο, Σταύρου, Καλτσάς (68' Κατσικογιάννης), Φαγιέ, Μαρουκάκης, Ατματσίδης (75' Ματσούκας), Ντακόλ (46' Μουσταφίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα