Επιχειρήσεις πάταξης κυβείας σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

15:26 29/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η αστυνομία είναι αποφασισμένη να πατάξει το φαινόμενο της κυβείας και να συνεχίσει την εκστρατεία της προς αυτό το σκοπό, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, με αφορμή επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες σε υποστατικά σε Λάρνακα και Αμμόχωστο.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο κ. Αγγελίδης είπε πως, στην πρώτη επιχείρηση ερευνήθηκαν δυο υποστατικά στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, όπου κατασχέθηκαν συνολικά 16 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου,

6 τραπέζια που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή κυβείας, 225 φίσιες, 325 τραπουλόχαρτα και διάφορα άλλα σύνεργα κυβείας, ενώ κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα 13 πρόσωπα.

Επίσης, στη διάρκεια επιχείρησης που διενεργήθηκε στην επαρχία Λάρνακας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας, εισήλθαν με δικαστικό ένταλμα έρευνας σε ένα υποστατικό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1,438 φίσιες, 104 τραπουλόχαρτα και 6 τραπέζια που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή κυβείας, ενώ κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα δύο πρόσωπα.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει πέραν των 45 επιχειρήσεων για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας και σημείωσε πως αυτές οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, καθώς την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για αλλαγές στη σχετική νομοθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα