Ελένη Μενεγάκη: Τα σχόλια για την ex κολλητή Βανδή και το κράξιμο απο κόσμο στο Twitter!!

16:12 28/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σας τα έγραφα πριν λίγες μέρες. Το θυμόσαστε; Σας έγραφα για την την Βανδή και μάλιστα είχα εκφράσει την περιέργειά μου για το πώς θα σχολιάσει η πρώην κολλητή…την παρουσία της στο γυαλί.

Μάλιστα τότε είχα γράψει πώς αν η Δέσποινα αποδειχθεί καλή τότε πολλοί στο στρατόπεδο της ξανθιάς θα λουστούν από κρύο ιδρώτα…Τις τελευταίες ώρες λοιπόν γίνεται μεγάλο πανηγύρι. Όχι από μένα. Τον τάχα μου δήθεν εμμονικό με την ξανθιά μεσημεριανατζιού. Αλλά από τον απλό κόσμο…που κράζει τόσο την παρουσιάστρια του Alpha αλλά

και την κολλητούλα της-όπου φτύνω επιστρέφω-Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ιστορία έχει ως εξής: Η Βανδή παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον Ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον. Όλοι μα όλοι σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο την άνεση της στον φακό, το χιούμορ της, τα Ελληνικά της και γενικά την όλη εμφάνιση της.

Όλοι ΕΚΤΟΣ από την Ελένη Μενεγάκη που έκανε ότι δεν είδε την βραδιά. Και όχι μόνο έκανε ότι δεν την είδε αλλά έβαλε και την κολλητή της την Ζαρίφη να μιλάει για «λαθάκια» της Βανδή.Τόσο πολύ που και σήμερα με καλεσμένο τον Καπουτζίδη έλεγε άλλα αντ” άλλων…
Το αποτέλεσμα;; Όλος ο κόσμος άρχισε να κράζει στο twitter για το κόμπλεξ και την κακία της με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και η Ζαρίφη να αναγκαστούν να απαντήσουν.
Σήμερα όμως που είχε καλεσμένο τον Καπουτζίδη η ιστορία συνεχίστηκε. Όταν ο γνωστός ηθοποιός τόλμησε να πεί το πόσο καλή ήταν η Βανδή στην παρουσίαση η Μενεγάκη έβγαλε καπνούς και του απάντησε ότι «εσύ αυτός που βγάζεις τους συμπαρουσιαστές σου καλούς» προσπαθώντας με κάθε τρόπο να υποτιμήσει την Βανδή. Το αποτέλεσμα; Ν’ αρχίσουν πάλι όλοι να την κοροϊδεύουν στο twitter.
Η Μενεγάκη κάποτε θα πρέπει να καταλάβει ότι κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και καταλαβαίνει την ζήλεια που βγάζει απέναντι σε άλλες γυναίκες οι οποίες έχουν ποιότητα!

Του Νάσου Γουμενίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα