Ο ΓΔ της ΟΕΒ σε συνεδρία του BUSINESSEUROPE

14:56 28/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Tην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυπριακή οικονομία και τις προοπτικές που διανοίγονται στο σύντομο μέλλον, ανέπτυξε ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ Μιχάλης Πήλικος στη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εργοδοτών και Βιομηχάνων (BUSINESSEUROPE), που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΟΕΒ,

στην ομιλία του κατά τη διάρκεια δείπνου, ο κ. Πήλικος διασκέδασε επίσης στους Ευρωπαίους ομολόγους του τους εντελώς αβάσιμους ισχυρισμούς περί δήθεν ξεπλύματος «βρώμικου χρήματος» στην Κύπρο και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις.

Κατά τη συνεδρία της BUSINESSEUROPE συζητήθηκε το μέλλον της ευρωζώνης, καθώς και τα αναπτυξιακά μέτρα που επιβάλλεται να εφαρμοστούν για σύντομη έξοδο από την κρίση και επαναφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την ΟΕΒ, αποτέλεσμα της συμμετοχής του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας ήταν η εξασφάλιση της υποστήριξης της BUSINESSEUROPE για την υπογραφή κοινά αποδεκτού χρηματοδοτικού μνημονίου. “Η ευρωπαϊκή οργάνωση αναγνώρισε το σημαντικό ρόλο και συμβολή της ΟΕΒ στη στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα μας μέσα σε ένα καθόλα υγειές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα