Εκστρατεία συλλογής τροφίμων και παιχνιδιών από Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

20:25 12/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την έναρξη εκστρατείας συλλογής τροφίμων και παιδικών παιχνιδιών, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της επαρχίας Λευκωσίας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει με στόχο την ανακούφιση συνανθρώπων μας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της επαρχίας Λευκωσίας, χώρος συγκέντρωσης των τροφίμων και των παιχνιδιών

είναι το οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας, ενώ η ημερομηνία λήξης της εκστρατείας είναι η Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου του 2013.

Προσθέτει ότι τα πακέτα αλληλεγγύης θα μοιραστούν τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στη βάση των κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων που διέπουν τη λειτουργία του Λαϊκού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (άνεργοι, λήπτες δημοσίου βοηθήματος και γενικότερα άνθρωποι που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα).

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Δικτύου εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει θετική ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς και προσθέτει ότι “κοινός στόχος όλων, είναι να μην αφεθεί οικογένεια χωρίς Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να μην λείψει το χαμόγελο από κανένα παιδί, τις γιορτινές αυτές μέρες”.

Εξάλλου, η Διαχειριστική Επιτροπή αναφέρει ότι συνεχίζεται σε μόνιμη βάση η συλλογή ρουχισμού, σε συνεργασία με τον «Ανάκυκλο», για κάλυψη αναγκών σε είδη ένδυσης, ενώ εκφράζει την ετοιμότητα του Λαϊκού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης να προσφέρει δωρεάν απογευματινά μαθήματα σε άπορους μαθητές, ύστερα από σχετική συνεννόηση.

Τέλος, εύχεται “καλές γιορτές και καλή χρονιά, με την προσδοκία ότι θα ανατείλουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα και το λαό μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα