Εκπαιδευτική έκθεση στην Πάφο από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης

11:24 23/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης με την διοργάνωση στις 10 Μαρτίου εκπαιδευτικής έκθεσης στην Πάφο.

Ο Πόλυς Πολυδώρου πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως οι Παφίτες γονείς και μαθητές δυσκολεύονται λόγω απόστασης να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική έκθεση που οργανώνεται κάθε χρόνο στην Λευκωσία , για αυτό όπως είπε ,

«και λήφθηκε η απόφαση για την διοργάνωση στην Πάφο μιας παρόμοιας έκθεσης στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να πληροφορηθούν για όλα τα προγράμματα σπουδών των δημοσίων και ιδιωτικών πανεπιστημίων τόσο από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό».

Σύμφωνα με τον κ. Πολυδώρου καθηγητές επαγγελματικού προσανατολισμού θα βρίσκονται στο χώρο που θα λειτουργήσει η έκθεση προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν τα πολύτιμες τους συμβουλές στους ενδιαφερόμενους.

Πρόσθεσε επίσης πως στην έκθεση θα λάβουν μέρος όλες οι τριτοβάθμιες σχολές, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών ινστιτούτων μεγάλων χωρών στην ΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα