Εισφορές ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, Οικολόγων στο σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό

14:21 2/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Είναι υποχρέωση, πέραν του κυπριακού λαού, και των κομμάτων να στηρίζουν προσπάθειες και πρωτοβουλίες για βοήθεια παιδιών με διάφορα προβλήματα, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού καταθέτοντας την εισφορά του κόμματός του στο περίπτερο του Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το ΑΚΕΛ, είπε, γνωρίζει το σύνδεσμο και το στηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια ”γιατί αναλαμβάνει αξιόλογες και αξιέπαινες πρωτοβουλίες. Βοηθούν τις οικογένειες αλλά και τα

παιδιά σε πολύ σημαντικό βαθμό και με κάθε ευκαιρία εμείς τους στηρίζουμε”. Η προσπάθεια είναι, πρόσθεσε, αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους να έχουν καλύτερες συνθήκες ζωής.

Η προσπάθεια και αφοσίωση του συνδέσμου είναι πραγματικά αξιέπαινη και πρέπει να αποτελεί πυξίδα και φάρο για όλη την υπόλοιπη κοινωνία, δήλωσε εκ μέρους του ΔΗΚΟ καταθέτοντας την εισφορά, το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Να γνωρίζουμε, συνέχισε, ότι υπάρχουν άνθρωποι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δίπλα απ’ τους οποίους πρέπει να σταθούμε και να στηρίξουμε την προσπάθειά τους. Τους συγχαίρω και εμείς ως ΔΗΚΟ θα βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα τους στις προσπάθειες αυτού του συνδέσμου, όπως και άλλων για άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, συμπλήρωσε.

Καταθέτοντας την εισφορά του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, η Εκπρόσωπος Τύπου, Ελένη Χρυσοστούμου ανέφρε ότι το κίνημα στηρίζει πάντοτε τις προσπάθειες για τα άτομα με αυτισμό και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής γι’ αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα