Εφημερίδα Πολίτης: Ο Λιλλήκας προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη με μισές αλήθειες

19:24 12/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας “με μισές αλήθειες προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, δίνοντας στη δημοσιότητα επιστολή του ΚΟΤ, σύμφωνα με την οποία `δεν έχει διαπιστωθεί οποιαδήποτε συνεργασία του Οργανισμού με την εταιρεία MARKETWAY`”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα “Πολίτης”.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο “Πολίτης” δεν έγραψε ποτέ για απευθείας ανάθεση του ΚΟΤ στη Marketway, αλλά για συμβόλαια 9,5 εκατ. ευρώ στην Publicis, η οποία είναι συνδεδεμένη με την Marketway,

σε τέτοιο βαθμό που οι δυο εταιρείες χρησιμοποιούν κοινό λογότυπο και κοινή εμπορική ονομασία Marketway/Publicis. Προστίθεται πως όλα αυτά επεξηγούνται και στο δημοσίευμα της εφημερίδας. και πως αυτό αναφέρεται και στην επιστολή του ΚΟΤ, προς το δικηγορικό γραφείο Α. Νεοκλέους, το οποίο ενήργησε για λογαριασμό της Βουλευτή του ΔΗΚΟ Αθηνάς Κυριακίδου.

Σε ό,τι αφορά την ανάθεση στην SporTeam, σημειώνεται πως η εφημερίδα έγραψε ότι την έφερε στην Κύπρο η Marketway, της πρόσφερε στέγη στα γραφεία της και την πλάσαρε στην κυρπιακή αγορά. “Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιλλήκας, ως Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού παρότρυνε ημικρατικούς οργανισμούς να συνδράμουν οικονομικά στο project που ανέλαβε η SporTeam για προώθηση της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 2004″.

“Και ενώ όλες οι διαπραγματεύσεις γίνονταν με την SporTeam Ελλάδος, τελικά ξεπρόβαλε από το πουθενά η SporTeam Cyprus με μέτοχο κατά 51%, ως εμπιστευματοδόχο αγνώστων ιδιοκτητών, φίλος και κουμπάρος του ζεύγους Λιλλήκα. Αυτά είναι γεγονότα τα οποία καταγράφει και έκθεσή της η Γενική Ελέγκτρια Χρυστάλα Γιωρκάτζη τον Απρίλη του 2005. Γιατί δεν μήνυσε και την κ. Γιωρκάτζη ο κ. Λιλλήκας;” διερωτάται η εφημερίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα