Δύο κοπέλες στην Πάφο έπεσαν σε κανάλι – Κατάφεραν να σώσουν τη ζωή τους

21:16 7/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ως εκ θαύματος σώθηκαν δύο νεαρές, η Μαρίνα Τσουκαλά 19 ετών και η φίλη της Ραφαέλλα Βλάχου 18 ετών στην Γεροσκήπου όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν και που οδηγούσε η 19χρονη κατέπεσε σε κανάλι. Οι δύο νεαρές κατάφεραν να κρατηθούν στην σιδερένια περίφραξη του καναλιού και να μην παρασυρθούν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η 19χρονη Μαρίνα Τσουκαλά οδηγώντας τετράκυκλο μηχανοκίνητο όχημα ενοικιάσεως τύπου «μπάκι» με συνοδηγό τη Ραφαέλλα

Βλάχου 18 ετών στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Γεροσκήπου, με νοτιοδυτική κατεύθυνση και εισερχόμενη με νοτιοδυτική κλήση στην οδό Μάριου Τόκκα, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος προς τα δεξιά , στην συνέχεια εισήλθε σε χωράφι και χτύπησε στη πινακίδα τροχαίας με ένδειξη STOP την οποία απέκοψε.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ Τσαπή, το τετράκυκλο μηχανοκίνητο όχημα χτύπησε σε σιδερένια περίφραξη και κατέπεσε σε κανάλι από το οποίο μεταφέρεται νερό από το φράγμα του Ασπρόκρεμου.

Οι δυο επιβαίνοντες νεαρές κατάφεραν για καλή τους τύχη να κρατηθούν στην σιδερένια περίφραξη του καναλιού , δεν παρασύρθηκαν από την ροή του νερού και έτσι αποφύγανε τον πνιγμό.

Όπως ανέφερε ο κ Τσαπής, οι δύο νεαρές με την βοήθεια περαστικού ανασύρθηκαν έξω από το κανάλι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απελύθησαν.

Το μέρος επισκέφτηκε ο επί καθήκοντι λειτουργός του Τμήματος Υδάτων Κυριάκος Πολυδώρου. Το όχημα τραβήχτηκε με ειδικό ανυψωτήρα έξω από κανάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα