Επιστολή Νεοφύτου στο ΡΙΚ για αποψινή συζήτηση αρχηγών κομμάτων

19:18 7/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Επικεφαλής του Εκλογικού Επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη και Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου απέστειλε σήμερα το απόγευμα επιστολή στο ΡΙΚ με αφορμή πληροφορίες ότι θα ακυρωθεί αποψινή συζήτηση επειδή ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ

Γιαννάκης Ομήρου, που υποστηρίζουν τις υποψηφιότητες Σταύρου Μαλά και Γιώργου Λιλλήκα αντίστοιχα, αρνούνται να παρευρεθούν.

Στην επιστολή του, που απευθύνεται στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Μάκη Συμεού και τον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ Θέμη Θεμιστοκλέους, ο κ. Νεοφύτου αναφέρει ότι “εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να παραστούμε, έστω και την υστάτη, στη συνάντηση, όπως είχε άλλωστε συμφωνηθεί, προγραμματιστεί και ανακοινωθεί στο κοινό”.

“Ωστόσο, αν οι εκ μέρους του κ. Κυπριανού και του κ. Ομήρου άρνηση παρουσίας στη συζήτηση οδηγήσει στην οριστική ακύρωση της εκπομπής, τότε το ΡΙΚ οφείλει, κατά την άποψη μας, να ενημερώσει το κοινό, από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του, για τους λόγους και για τους υπαίτιους αυτής της ακύρωσης”, αναφέρει ο κ. Νεοφύτου στην επιστολή του.

Προσθέτει ότι “αφήνουμε στην κρίση των πολιτών όσους αρνούνται το δημοκρατικό διάλογο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα