Δύο απανθρακωμένα πτώματα σε θανατηφόρο δυστύχημα στο δρόμο Λυμπιών – Αλάμπρας (Upd)

11:48 12/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 13:09

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onlycy.com τα δύο απανθρακωμένα πτώματα που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα από την Αστυνομία σε φλεγόμενο αυτοκίνητο, στο δρόμο Λυμπιών – Αλάμπρας, παρά τη βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας είναι ένας άντρας και μια γυναίκα νεαρής ηλικίας.

Πρόκειται για 19χρονη από την Σια και 20χρονο από τον Κόρνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, οι δύο φίλοι βρίσκονταν σε σπίτι φίλων της και ο νεαρός προσφέρθηκε να πάρει

την κοπέλα στο σπίτι της.

Είδηση 11:45

Δύο απανθρακωμένα πτώματα από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Δύο απανθρακωμένα πτώματα εντοπίστηκαν τα ξημερώματα από την Αστυνομία σε φλεγόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου παρεξέκλινε της πορείας του και αφού χτύπησε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, ανατράπηκε και κατέληξε σε χωμάτινο αυλάκι, στο δρόμο Λυμπιών – Αλάμπρας, παρά τη βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 2.15 π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αντιλήφθηκαν φωτιά στο δρόμο Λυμπιών – Αλάμπρας, παρά τη βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας.

Αφού μετέβησαν στην περιοχή, διαπίστωσαν ότι υπήρχε φλεγόμενο αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και έσβησαν τη φωτιά.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρεξέκλινε της πορείας του και αφού χτύπησε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, ανατράπηκε και κατέληξε σε χωμάτινο αυλάκι.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο απανθρακωμένα πτώματα, η ταυτότητα των οποίων θα εξακριβωθεί με την μέθοδο DNA.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα