Δωρεά βιβλίων στη Βιβλιοθήκη της Δημοσιογραφικής Εστίας

13:24 17/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τρίτη σημαντική δωρεά βιβλίων έκαμε στη Βιβλιοθήκη της Δημοσιογραφικής Εστίας ο Σωκράτης Παπαδόπουλος, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Αγλαντζιάς.

Οι δύο πρώτες δωρεές αποτελούνταν από εκατοντάδες τόμους βιβλίων με ιστορικό, λογοτεχνικό, πολιτικό, εγκυκλοπαιδικό και επιστημονικό περιεχόμενο. Η νέα δωρεά αποτελείται από άλλες εκατοντάδες τόμους με ποικίλο περιεχόμενο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

με ανακοίνωση του εκφράζει, εκ μέρους της δημοσιογραφικής οικογένειας, θερμές ευχαριστίες προς τον Σωκράτη Παπαδόπουλο για την ευγενή χειρονομία του, με τη βεβαιότητα ότι το παράδειγμά του – όπως και εκείνο πολλών άλλων δωρητών της Βιβλιοθήκης της Δημοσιογραφικής Εστίας – θα ακολουθήσουν και άλλοι κάτοχοι βιβλίων – άτομα και οργανισμοί.

Η Βιβλιοθήκη της Δημοσιογραφικής Εστίας διαθέτει ήδη πάνω από δέκα χιλιάδες τόμους καταλογραφημένων βιβλίων πλείστων ενδιαφερόντων και βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών, κάθε ενδιαφερομένου, για να την επισκεφθούν και να αναζητήσουν το βιβλίο που επιθυμούν, δεδομένου ότι αυτή είναι συνδεδεμένη ηλεκτρονικά και με πολλές άλλες μεγάλες Βιβλιοθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα