Δεντροφύτευση της Λεωφόρου Αμμοχώστου στη Δερύνεια

11:17 23/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δήμου Δερύνειας για καθαρό και πράσινο περιβάλλον, πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 24 Μαρτίου στις 10 το πρωί εκδήλωση δεντροφύτευσης της Λεωφόρου Αμμοχώστου, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν και πρόσφυγες Δερυνιώτες, οι οποίοι βρίσκονται διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την Κύπρο.

Οπως δήλωσε ο Δήμαρχος Δερύνειας Αντρος Καραγιάννης ”η Λεωφόρος Αμμοχώστου είναι μια συμβολική Λεωφόρος τόσο για τους Δερυνιώτες όσο και για τους Κατωδερυνιώτες, αφού στο τέλος της Λεωφόρου

αυτής αρχίζει η Πράσινη Γραμμή. Η εκδήλωση συνάδει με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με την ονομασία Οδών ηρώων Κατωδερυνιωτών”.

Ο κ. Καραγιάννης πρόσθεσε ότι ”έχουμε καλέσει όλους τους Δερυνιώτες, γονείς, μαθητές, απλούς δημότες και οργανωμένα σύνολα να συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση ζωής για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Εμείς δίνουμε έμφαση στο περιβάλλον και στην καθαριότητα του Δήμου προκειμένου να κάνουμε τον Δήμο Δερύνειας πιο συνειδητοποιημένο και πιο πράσινο”.

Οργανωτές της εκδήλωσης είναι η Επιτροπή Προσφύγων και η Επιτροπή Καθαριότητας του Δήμου Δερύνειας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Καραγιάννης είπε ότι ”όλες οι Επιτροπές του Δήμου Δερύνειας λειτουργούν κανονικά. Συγκεκριμένα, η Πολιτιστική Επιτροπή έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τον προγραμματισμό του Φεστιβάλ Φράουλας που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου, ενώ η νεοσύστατη Επιτροπή Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, η οποία θα ασχοληθεί κυρίως με θέματα που αφορούν την εισροή κεφαλαίων στον Δήμο”.

Σημείωσε ακόμα ότι ”μέσα από τις Επιτροπές του Δήμου οι δημότες όχι μόνο λαμβάνουν μέρος αλλά έχουν και την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα