Χριστουγεννιάτικη Λεωφόρος στη Δερύνεια

08:49 15/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με στόχο να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα και να προωθήσει παράλληλα την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, ο Δήμος Δερύνειας, σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες της Λεωφόρου Ελευθερίας και τα οργανωμένα σύνολα του Δήμου, οργανώνουν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στη Λεωφόρο Ελευθερίας ολοήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικη Λεωφόρος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας, θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, επιδείξεις μόδας, χορούς, μουσική, ρυθμική γυμναστική, ταχυδακτυλουργίες, ξυλοπόδαρους, μασκότ κ.ά.

Οι

καταστηματάρχες θα προσφέρουν τα είδη τους σε ειδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές, ενώ τα οργανωμένα σύνολα του Δήμου θα πωλούν διάφορα εδέσματα, λιχουδιές και ποτά μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα δοθεί στις 10:45. με παρέλαση όλων των συμμετεχόντων και με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Παραλιμνίου. Η «Χριστουγεννιάτικη Λεωφόρος» θα τελειώσει στις 18:00 με magic show.

Keywords
Τυχαία Θέματα