Σύλληψη 4 ατόμων για πλαστά χαρτονομίσματα

07:54 15/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλος αριθμός χαρτονομισμάτων, τα οποία η αστυνομία εκτιμά εκ πρώτης όψεως πως είναι πλαστά, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 50χρονου Αραβικής καταγωγής στη Γεροσκήπου. Σε σχέση με την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων Αραβικής καταγωγής .

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας , ύστερα από πληροφορία του Γραφείου Συλλογής Πληροφοριών, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, έγινε έρευνα στο διαμέρισμα του 50χρονου, στην παρουσία και δεύτερου προσώπου επίσης Αραβικής καταγωγής,

εντός του οποίου ανευρέθηκαν πέντε δεσμίδες των 100 χαρτονομισμάτων των εκατό δολαρίων Αμερικής όλα συνολικής αξίας 50.000 δολάρια Αμερικής , ένας πύργο ηλεκτρονικού υπολογιστή και 12 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα ισχυρίστηκαν ότι δεν ήταν δικά τους τα δολάρια.

Η αστυνομία ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσε πως τα εν λόγω χαρτονομίσματα εκ πρώτης όψεως είναι πλαστά.

Μετά την σύλληψη του 50χρονου, και του δεύτερου προσώπου, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη για την ίδια υπόθεση άλλων δύο προσώπων , επίσης Αραβικής καταγωγής, που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο τους κάτω από το διαμέρισμα του 50χρονου και τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την παρουσία τους στο μέρος.

Η αστυνομία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα